ΓΔ: 891.69 0.78% Τζίρος: 69.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Trapeza, trapeza peiraios
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Το 5% της εταιρείας Neuropublic απέκτησε η Τράπεζα Πειραιώς

Όπως αναφέρει η τράπεζα θα συνεχίζει να χρηματοδοτεί το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, με στόχο την ανάπτυξη τεχνολογίας για την ευφυή γεωργία.

Η Τράπεζα Πειραιώς κάνει πράξη τη συμβολή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό του πρωτογενούς τομέα της χώρας, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των οικονομικών μεγεθών του αγροτικού κόσμου.
 
Μέσω της απόκτησης μειοψηφικού πακέτου 5% της NEUROPUBLIC A.E. ολοκληρώνει την πρώτη φάση της εμπορικής συνεργασίας της με την εταιρεία, στοχεύοντας στην παροχή πακέτων υπηρεσιών, που σχετίζονται με την ενσωμάτωση μεθοδολογιών ευφυούς γεωργίας στο χωράφι.
 
Χρηματοδοτεί το επενδυτικό πλάνο της NEUROPUBLIC AE, με σκοπό τη συνεχιζόμενη κατασκευή και ανάπτυξη της τεχνολογικής και επιχειρησιακής υποδομής ευφυούς γεωργίας σε όλη την ελληνική επικράτεια, καθώς και την επέκτασή της σε άλλες χώρες.
 
Δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς είναι να οδηγήσει τους πελάτες της, με ασφάλεια και αναπτυξιακή δυναμική στην εφαρμογή των στρατηγικών σχεδίων της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2021-2027.   
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Πώς θα πάρουν μετοχές από την αύξηση οι παλαιοί μέτοχοι

Ξεκαθαρίζεται ότι στην ελληνική δημόσια προσφορά θα έχουν προτιμησιακό δικαίωμα οι υφιστάμενοι μέτοχοι της τράπεζας, ενώ το διοικητικό συμβούλιο θα ορίσει πότε πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Προνομιακή κατανομή μετοχών στους υφιστάμενους μετόχους

Όπως ανακοινώθηκε ενόψει της αυριανής συνέλευσης, για τους υφιστάμενους μετόχους θα εξεταστεί η προνομιακή κατανομή των υπό έκδοση μετοχών σε ενδεχόμενη συμμετοχή τους σe αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Αλλαγή σελίδας» για το τραπεζικό σύστημα η ΑΜΚ της Τράπεζας Πειραιώς

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Τρ. Πειραιώς, κ. Γ. Χατζηνικολάου, υπογράμμισε ότι «μία επιτυχημένη αύξηση κεφαλαίου θα σηματοδοτήσει πανηγυρικά την επιστροφή της χώρας και του τραπεζικού συστήματος στην κανονικότητα»
trapeza-pireos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΧΣ: Με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον οι αποφάσεις για την Τρ. Πειραιώς

«Θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να πληρούνται τα κριτήρια ορθής διαχείρισης των διαθέσιμων πόρων και στήριξης της αξίας του χαρτοφυλακίου του Ταμείου», σύμφωνα με πηγές του ΤΧΣ.
trapeza-pireos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παρέμβαση της ΟΤΟΕ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Τρ. Πειραιώς

«Η ΟΤΟΕ καλεί την κυβέρνηση, το Τ.Χ.Σ. και τη διοίκηση της τράπεζας, να προστατεύσουν την σταθερότητα και την αναπτυξιακή πορεία του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.