ΓΔ: 898.63 -0.74% Τζίρος: 98.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Στον Δ. Μελισσανίδη η «Ναυτεμπορική», στην Cairo Estate τα ακίνητα

Το αντίτιμο έφθασε στα επτά εκατ. ευρώ, ενώ τα κτήρια της εταιρείας αποκτήθηκαν από τον όμιλο Cairo Estate, κατά τον σημερινό πλειστηριασμό.

Στην εταιρεία Zofrank Holdings, η οποία φέρεται ότι συνδέεται με τον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, πέρασε η ιστορική εφημερίδα «Ναυτεμπορική», με το τίμημα να φθάνει στα επτά εκατ. ευρώ, καθώς σήμερα υπήρξε πλειστηριασμός του συνόλου των περιουσιακών τίτλων της εταιρείας. 

Ενδιαφέρον για την απόκτηση τόσο της εφημερίδας όσο και της ομότιτλης ενημερωτικής ιστοσελίδας υπήρξε και από την πλευρά της εταιρείας Alter Ego του κ. Β. Μαρινάκη όσο και από την εταιρεία Τεχνική Ολυμπιακή.  Αναφορικά με τα ακίνητα της εταιρείας πλειοδότης ήταν η εταιρεία Cairo Estate. 

Σημειώνεται ότι η «Ναυτεμπορική» ιδρύθηκε το 1924 από τους αδελφούς Αθανασιάδη σηματοδοτώντας την εμφάνιση του οικονομικού τύπου στην Ελλάδα. Η πρώτη έκδοσή της ήταν με τον τίτλο «Ναυτικόν και Εμπορικόν Δελτίον» στις 4 Απριλίου του 1924 με έδρα τον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της κατοχής διέκοψε την έκδοσή της και επανεκδόθηκε στις 8 Μαρτίου 1945.  Στις 2 Αυγούστου 1948 μετονομάστηκε σε «Ναυτεμπορική» και μετέφερε την έδρα της στη περιοχή της Κολοκυνθούς. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ναυτεμπορική: Στον Δ. Μελισσανίδη ο τίτλος, σε Cairo Estate τα ακίνητα

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει την απόκτηση των βασικών περιουσιακών της στοιχείων από τους δύο ομίλους, ενώ τονίζει ότι για ένα από τα περιουσιακά της στοιχεία δεν υπήρξε καμία προσφορά.