ΓΔ: 791.33 -0.01% Τζίρος: 1.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:39:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Attica bank, trapeza attikis
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Attica Bank Properties: Συμμετοχή στο Συνέδριο Prodexpo NORTH

Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας κα Βλασσοπούλου «είναι επιτακτική, για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, ιδιαίτερα τους θεσμικούς, η ανάγκη επαγγελματικής διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας τους».

Το παρών έδωσε η Attica Bank Properties σε άλλη μια πρωτοβουλία του κλάδου ακίνητης περιουσίας, στο Διαδικτυακό Συνέδριο για την Ακίνητη Περιουσία στη Βόρεια Ελλάδα - Prodexpo NORTH που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 14 Απριλίου.

Την Attica Bank Properties εκπροσώπησαν τόσο η διευθύνουσα σύμβουλος κα. Θεοδώρα Βλασσοπούλου, όσο και ο επικεφαλής του Τομέα Διαχείρισης και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Βασιλείου.

Πιο συγκεκριμένα, η κα. Βλασσοπούλου συμμετείχε ως ομιλήτρια σε πάνελ συζήτησης με θέμα "Προσδιορισμός Αντικειμενικών Αξιών και Τοπική Αυτοδιοίκηση: Η επόμενη μέρα" στο οποίο τον ρόλο του συντονιστή είχε ο κ. Βασιλείου. Αναφορικά με τις αντικειμενικές αξίες, η CEO της Attica Bank Properties εξήρε τον ρόλο που αυτές διαδραματίζουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, ενώ σημείωσε ότι «ο προσδιορισμός ενός ακινήτου μέσα από την επικαιροποίηση των αντικειμενικών αξιών, αποτελεί για μας μία βάση πάνω στην οποία δομούμε τις επιχειρηματικές μας αποφάσεις». Επιπλέον, τόνισε την ανάγκη συχνής επικαιροποίησης των αντικειμενικών αξιών, σε ετήσια βάση, προκειμένου αυτές να συμβαδίζουν χρονικά με τις αξίες που πραγματοποιούνται από τις εταιρείες διαχείρισης και αξιοποίησης ακινήτων.

Σε ερώτηση αναφορικά με το πώς μπορούν οι εταιρείες διαχείρισης και αξιοποίησης ακινήτων να συμβάλλουν στις ανάγκες των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η κα. Βλασσοπούλου αναφέρθηκε στις υπηρεσίες, τις οποίες μπορούν να προσφέρουν οι εν λόγω εταιρείες για την ανάδειξη της υπεραξίας των ακινήτων που έχουν στην κατοχή τους δημόσιοι φορείς, τα οποία παραμένουν σε μεγάλο ποσοστό αναξιοποίητα. Η κα. Βλασσοπούλου τόνισε επίσης την ανάγκη υιοθέτησης Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, ενώ αναφέρθηκε στην πορεία και την εξειδίκευση της Attica Bank Properties, αλλά και στον συμβουλευτικό της ρόλο στη διαχείριση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας φορέων του Δημοσίου και θεσμικών φορέων.

Δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας για τον κλάδο της ακίνητης περιουσίας, η διευθύνουσα σύμβουλος της Attica Bank Properties σημείωσε ότι «Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα επόμενα χρόνια ωριμάζουν και θα "βγουν" στην αγορά ακίνητα από τους διαχειριστές μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι πιο επίκαιρη και επιτακτική από ποτέ, για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, ιδιαίτερα τους θεσμικούς, η ανάγκη επαγγελματικής και αξιόπιστης διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας τους».

Τέλος, η κα. Βλασσοπούλου συνεχάρη τους διοργανωτές του συνεδρίου για τη διοργάνωση, ενώ δεσμεύτηκε ότι η Attica Bank Properties θα είναι πάντα αρωγός κάθε παραγωγικής πρωτοβουλίας που στόχο έχει να προάγει την ανάπτυξη του Real Estate στη χώρα μας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Attica bank, trapeza attikis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ε. Βρεττού: Μονόδρομος η υιοθέτηση των αρχών του ESG στην Attica Bank

Συμμετέχοντας στο πάνελ «Financial Tools for Business» η CEO της τράπεζας σημείωσε ότι «βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπήςόπου κυοφορούνται εξελίξεις, ενώ παράλληλα εκπονούμε το νέο επιχειρησιακό μας πλάνο 5ετιας».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Παραμένει προσηλωμένη στην τήρηση του νομοκανονιστικού πλαισίου

Η τράπεζα τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι ««οποιαδήποτε πληροφορία ή εξέλιξη αφορά τις δραστηριότητες της τράπεζας και εκδίδεται από την ίδια αποτελεί μοναδική αξιόπιστη και έγκυρη πηγή πληροφόρησης».