ΓΔ: 873.31 1.15% Τζίρος: 46.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:19:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Κλουκίνας – Λάππας: Εκμίσθωση καταστήματος σε εταιρεία αθλητικών ειδών

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση αποτελεί επίσης μέρος της στρατηγικής επανασχεδιασμού του δικτύου των σημείων πώλησης και των καταστημάτων της εταιρείας.

Η εταιρεία Ι.Κλουκίνας - Ι.Λάππας ΑΕ προχώρησε στην εκμίσθωση καταστήματος ιδιοκτησίας της συνολικής επιφάνειας 884 τ.μ. επί της οδού Ερμού 44 σε μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών.

Πρόκειται για το δεύτερο ακίνητο της Ι.Κλουκίνας - Ι.Λάππας ΑΕ στην οδό Ερμού το οποίο πλέον χαρακτηρίζεται ως επενδυτικό, καθώς η εταιρεία διαθέτει ένα ακόμη κατάστημα συνολικής επιφάνειας 1.438 τ.μ. μισθωμένο στην εταιρεία ZARA.

Η ενοικίαση του εν λόγω καταστήματος, το οποίο μέχρι σήμερα ιδιοχρησιμοποιείται ως κατάστημα Mothercare, συντάσσεται με έναν από τους βασικούς στόχους της εταιρείας για το 2021 που αφορά την εκμετάλλευση της σημαντικής ακίνητης περιουσίας που διαθέτει για τη δημιουργία σταθερού εισοδήματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση αποτελεί επίσης μέρος της στρατηγικής επανασχεδιασμού του δικτύου των σημείων πώλησης και των καταστημάτων της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα η στρατηγική περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη επένδυση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τη διατήρηση μεγάλων περιφερειακών καταστημάτων πλήρους συλλογής καθώς και μικρότερων σημείων πώλησης σε εμπορικούς δρόμους.

Παράλληλα η εταιρεία συνεχώς εξετάζει νέες ευκαιρίες για δημιουργία καταστημάτων σε νέα εμπορικά κέντρα ή σε υπάρχοντα που δεν είχε προηγούμενη παρουσία, προκειμένου να στεγάσει τα εμπορικά σήματα Mothercare & Early Learning Centre, ενώ έχει προβεί ήδη στην ανακαίνιση κάποιων υφιστάμενων σημείων πώλησης και σχεδιάζει την ανακαίνιση των υπολοίπων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ι.Κλουκίνας - Ι. Λάππας: Επιστροφή στην κερδοφορία, άνοδος των πωλήσεων

Στο 1,5 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη της εταιρείας που το 2021 σημείωσε σημαντική αύξηση των πωλήσεων σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Πρόταση για διανομή μερίσματος 0,024 ευρώ ανά μετοχή από το ΔΣ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κλουκίνας - Λάππας: «Όχι» από τη διοίκηση σε έκτακτο έλεγχο

Η διοίκηση της εταιρείας θεωρεί ότι η επίμαχη αίτηση έκτακτου ελέγχου είναι νόμω και ουσία παντελώς αβάσιμη και ουδεμία πράξη μη συνετής και χρηστής διαχείρισης μπορεί να καταλογιστεί σε βάρος της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κλουκίνας–Λάππας: Αυξήθηκαν 210,48% τα κέρδη προ φόρων και τόκων 9μήνου

Οι πωλήσεις του εμπορικού τομέα στην Ελλάδα, διαμορφώθηκαν σε 17,073 εκατ. από 14,869 εκατ. το εννεάμηνο του 2020, αυξημένες κατά 14,82%. Στις χώρες των Βαλκανίων, οι πωλήσεις ανήλθαν σε 2,388 εκατ. το εννεάμηνο, σημειώνοντας αύξηση κατά 51%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση 17% του κύκλου εργασιών στο α' εξάμηνο για την Κλουκίνας-Λάππας

Έντονα σημάδια ανάκαμψης έχουν σημειώσει οι πωλήσεις στη Ρουμανία που έχουν αυξηθεί κατά 92% σε σχέση με το περυσινό εξάμηνο, με τον όμιλο να εκφράζει την αισιοδοξία του για τις προοπτικές του 2021.