ΓΔ: 925.83 0.17% Τζίρος: 68.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
megalou-peiraiws
Φώτο: Ο Διευθ. Σύμβουλος της Πειραιώς Χρ. Μεγάλου κηρύσσει την έναρξη της συνεδρίασης στο ΧΑ

Χρ. Μεγάλου: Αισιοδοξία για το μέλλον της τράπεζας και της οικονομίας

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τρ. Πειραιώς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη αύξηση κεφαλαίου της Πειραιώς τονίζοντας το ενδιαφέρον που έδειξαν Έλληνες και ξένοι επενδυτές.

Την αισιοδοξία του για την πορεία της Τρ. Πειραιώς αλλά και της ελληνικής οικονομίας εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Χρ. Μεγάλου που κήρυξε την σημερινή έναρξη της συνεδρίασης και σημείωσε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της αύξησης κεφαλαίου της Πειραιώς.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση τo Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την Διοίκηση της «Πειραιώς Financial Holdings AE» με την ευκαιρία εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των 1.200.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, σε συνέχεια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Financial Holdings, Χρήστος Μεγάλου, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Financial Holdings Χρ. Μεγάλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της αύξησης κεφαλαίου, επισημαίνοντας την ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή σε αυτή τόσο Ελλήνων όσοι και διεθνών επενδυτών. «Είμαστε αισιόδοξοι τόσο για το μέλλον της Τράπεζας όσο και για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Εύχομαι το 2021 να αποτελέσει την αρχή μίας σειράς ετών στη διάρκεια των οποίων η Ελλάδα θα επιτύχει ουσιαστική περαιτέρω ανάπτυξη η οποία θα αποτυπωθεί αντίστοιχα και στην πορεία του Ελληνικού».

Στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς Financial Holdings αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης υπογραμμίζοντας την συμβολή της στην διαμόρφωση του νέου χάρτη της ελληνικής κεφαλαιαγοράς. Ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε επίσης τον ουσιαστικό ρόλο που ο κ. Χρήστος Μεγάλου έχει διαδραματίσει για δεκαετίες σε όλες τις σημαντικές προσπάθειες διεθνοποίησης της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.Την ικανοποίησή του για την επιτυχία της αύξησης κεφαλαίου της Πειραιώς Financial Holdings εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Χρήστος Μεγάλου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Στηρίζει πλήρως τους παραγωγούς του Αγροτικού Τομέα

Η τράπεζα συμμετείχε στο Ψηφιακό Εργαστήρι, που διοργάνωσε η GAIA Επιχειρείν με θέμα: «Οργανώσεις Παραγωγών: ένα ισχυρό εργαλείο βιωσιμότητας για τους παραγωγούς και τον πρωτογενή τομέα».
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 22 Ιουνίου η τακτική γενική συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Συνέλευση από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης την 29η Ιουνίου 2021.