ΓΔ: 886.72 -0.85% Τζίρος: 91.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Texnologia
Shutterstock

Αναπτυξιακή Τράπεζα: Σχέδιο για εξασφάλση χρηματοδότησης σε ΜμΕ

Στο πλαίσιο του συμβουλευτικού της ρόλου, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, προσφέρει με απλά και κατανοητά βήματα, έναν σύντομο on line οδηγό.

To πρώτο μιας σειράς, σύντομων και χρήσιμων ψηφιακών μαθημάτων προσφέρει πλέον η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Hellenic Development Bank (HDB), με σκοπό να βοηθήσει τις ενδιαφερόμενες, πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου (business plan) που στη συνέχεια θα μπορεί να αξιοποιηθεί για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης από τα προγράμματα της HDB.

Στο πλαίσιο του συμβουλευτικού της ρόλου, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, προσφέρει με απλά και κατανοητά βήματα, έναν σύντομο on line οδηγό HDB ώστε ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να συντάξει το δικό του επιχειρηματικό σχέδιο, να το αξιολογήσει και να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της υλοποίησής του. 

Στόχος είναι η παράθεση όλων των βασικών πληροφοριών και εννοιών για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να προχωρήσει στη δημιουργία της δικής του επιχείρησης ή απλώς θέλει να αυξήσει και να βελτιώσει  την υφιστάμενη επιχείρηση ή που απλά  επιθυμεί να αποκτήσει κάποιες βασικές γνώσεις στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Η Hellenic Development Bank (HDB) παραμένει προσηλωμένη στην προσπάθεια να στηρίξει χρηματοδοτικά και συμβουλευτικά, την Ελληνική επιχειρηματικότητα, σε όλα τα στάδια της εξέλιξης της, με πληροφορίες προστιθέμενης αξίας που βελτιώνουν θεαματικά τον επενδυτικό ορίζοντα κάθε μικρομεσαίου επιχειρηματία ή ελεύθερου επαγγελματία.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hdb.gr για να παρακολουθήσετε τον πρώτο κύκλο on line μαθημάτων για τη σύνταξη ενός άρτιου και αποτελεσματικού business plan…

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

hdb
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δημιουργείται ταμειο για στήριξη επιχειρήσεων οπτικο - ακουστικών μέσων

Μέσω του Ταμείου, το οποίο στηρίζει η Αναπτυξιακή Τράπεζα, οι επιχειρήσεις - δικαιούχοι θα μπορούν να λάβουν τραπεζικό δάνειο από 25.000 έως και 90.000 ευρώ, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του φθάνει στα 62,5 εκατ. ευρώ.
Elliniki Anaptyxiaki Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μνημόνιο συνεργασίας Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας-HDB με τον ΣΕΒ

Η σύμπραξη των δύο οργανισμών, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ενισχύει την ελληνική επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, μέσα από τον κοινό σχεδιασμό και την προώθηση σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων.
hdb
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΧΑ: Μνημόνιο Συνεργασίας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

Σκοπός της συνεργασίας είναι η από κοινού ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη τής καινοτόμου επιχειρηματικότητας, των βιώσιμων επενδύσεων και την ψηφιακή μετάβαση της ελληνικής αγοράς.
hdb
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Ο Σάββας Ανδρέου νέο μέλος του Δ.Σ.

Ο κ. Ανδρέου διαθέτει περισσότερα από 36 έτη εμπειρίας σε όλες τις βαθμίδες του επαγγέλματος του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή και έχει επίσης εργαστεί στο παρελθόν στον τραπεζικό και ναυτιλιακό κλάδο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική: Το 44% των μικρομεσαίων στρέφονται στο Ταμείο Ανάκαμψης

Μόλις το 14% των ΜμΕ δηλώνει πλήρη γνώση των επιμέρους δράσεων του Ελληνικού Σχεδίου Ανάπτυξης, ενώ το 1/3 των ΜμΕ δηλώνει ότι δε γνωρίζει τη χρήση του, σύμφωνα με έρευνα της Εθνικής Τράπεζας.