ΓΔ: 879.23 0.27% Τζίρος: 48.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Alexandros Michailidis/SOOC

Πειραιώς: Ανέπαφες πληρωμές μόνο με το κινητό, εύκολα και με ασφάλεια

Για να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στη συσκευή τους οι πελάτες θα πρέπει να έχουν εγκατεστημένο στο κινητό τους το winbank mobile app και να έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον μία κάρτα Visa ή Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς.

Στη δημιουργία του winbank pay προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς μέσω του οποίου ο χρήσης έχει τη δυνατότητα για ανέπαφες πληρωμές από έξυπνα κινητά που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα android. 

Όπως αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της, οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν αγορές, με τις κάρτες Visa & Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς, πλησιάζοντας το κινητό τους στο POS του εμπόρου. Έτσι πραγματοποιούν τις καθημερινές συναλλαγές τους  γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, καθώς πληρώνουν:

  • Ανέπαφα με το κινητό τους. 
  • Χωρίς να χρησιμοποιούν μετρητά ή τις φυσικές τους κάρτες.
  • Κάνοντας  ταυτοποίηση της συναλλαγής από το κινητό τους  μέσω quick login PIN ή του δακτυλικού τους αποτυπώματος,  χωρίς  να χρειάζεται να έρχονται σε επαφή με το POS.

Για να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στη συσκευή τους οι πελάτες θα πρέπει να έχουν εγκατεστημένο στο κινητό τους το winbank mobile app και να έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον μία κάρτα Visa ή Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς.  Στις συναλλαγές μέσω της νέας υπηρεσίας winbank pay διατηρούνται όλα τα προνόμια που παρέχει κάθε κάρτα.

Για ακόμα πιο γρήγορες συναλλαγές, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν την υπηρεσία winbank pay ως προκαθορισμένη υπηρεσία πληρωμών στο κινητό τους.  Παράλληλα, η νέα υπηρεσία winbank pay παρέχει μέγιστη ασφάλεια αφού, αξιοποιώντας την τεχνολογία Tokenization, δεν διακινεί ούτε αποθηκεύει στη συσκευή του τηλεφώνου τα πραγματικά δεδομένα της κάρτας κατά την διάρκεια της συναλλαγής. Με αυτόν τον τρόπο προφυλάσσει τα στοιχεία της από οποιαδήποτε υποκλοπή.

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trapeza Peiraios, Vlachopoulos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βλαχόπουλος: Στρατηγική επιλογή της Πειραιώς η στήριξη του τουρισμού

Όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής, επικεφαλής εταιρικής τραπεζικής της Πειραιώς, η επόμενη ημέρα περιλαμβάνει για τις επιχειρήσεις του τουρισμού νέες επενδύσεις στους τομείς της αποτελεσματικής και υπεύθυνης διαχείρισης των φυσικών πόρων.