ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 153.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Frigoglass

Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Frigoglass

Η συγκρότηση του συμβουλίου πραγματοποιήθηκε μετά την έγκριση από τη Γενική Συνέλευση της τοποθέτησης της κας . Verelst ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους.

Τη συγκρότηση σε σώμα του διοικητικού της συμβουλίου σε σώμα, μετά και την έγκριση από τη Γενική Συνέλευση της τοποθέτησης σε αυτό της κας Kathleen Verelst σε αυτό, δημοσιοποίησε με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση η εταιρεία Frigoglass. 

Σε αυτήν αναφέρει ότι: «η Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της από 30 Ιουνίου 2021 απόφασης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της η οποία ενέκρινε τον ορισμό της κας. Kathleen Verelst ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού  Συμβουλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας με συνεδρίαση του την 1η Ιουλίου 2021, προχώρησε σε ανασυγκρότησή του σε σώμα για το υπόλοιπο της θητείας του ως ακολούθως:

  1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΑΥΙΔ, Πρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος 
  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος 
  3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (JOHN COSTOPOULOS), Ανώτατο Ανεξάρτητο Μέλος, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος 
  4. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΜΟΥΛΗΣ, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος 
  5. KATHLEEN VERELST, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος 
  6. STEPHEN GRAHAM BENTLEY, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος 
  7. ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος
  8. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΩΣΤΕΛΕΤΟΣ (PHILIPPE COSTELETOS), ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος
  9. ZULIKAT WURAOLA ABIOLA, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

Όπως έχει εξακριβωθεί από την Εταιρεία, τα ανωτέρω ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πληρούν τα κριτήρια ανεξαρτησίας του άρθρου 4 του N. 3016/2002, ως ισχύει και του άρθρου 9 του Ν. 4706/2020, ως θα ισχύσει. Οι συνθέσεις των επιτροπών της Εταιρείας παραμένουν ως ίσχυαν».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Frigoglass: Έκτακτη ΓΣ για μείωση κεφαλαίου προς συμψηφισμό ζημιών

Η Συνέλευση ορίστηκε για τις 14 Δεκεμβρίου, με βασικό θέμα τη μείωση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 14,2 εκατ. με μείωση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των μετοχών της από 0,10 ευρώ σε 0,06.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Frigoglass: Προκαταβολή 15 εκατ. ως αποζημίωση για τη Ρουμανία

Η συνολική ασφαλιστική αποζημίωση που σχετίζεται με τις υλικές ζημιές και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας που προκλήθηκαν από το περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται υπό εκτίμηση από τις ασφαλιστικές εταιρείες.