ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 153.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Mls

MLS: Συμφωνία 442.000 ευρώ στην Κύπρο, κερδίζει έδαφος η μετοχή

Σε συμφωνία με το υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Κύπρου για προμήθεια ψηφιακών συσκευών ήρθε η εταιρεία MLS, ενώ η μετοχή της στο ΧΑ κάλυψε την αρχική πτώση και ενισχύεται οριακά.

Την υπογραφή συμφωνίας με το υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Κύπρου ανακοίνωσε η εταιρεία MLS. Συγκεκριμένα, η MLS επικράτησε σε διαγωνισμό που εξήγγειλε το εν λόγω υπουργείο, το οποίο και ανέθεσε στην εταιρεία το έργο, δεδομένου ότι πληρούσε όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Αναλυτικά, η MLS ανέλαβε την προμήθεια και συντήρηση καταρχήν 3.700 tablets για το ποσό των 442.100,00 ευρώ, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό θα παραδοθεί εντός διμήνου.

Η MLS επιπρόσθετα για το διάστημα της σύμβασης (12 μήνες) θα προμηθεύει το υπουργείο με tablets για όποιες νέες ανάγκες προκύπτουν.

Ανάκαμψη της μετοχής

Μετά τη χθεσινή πτώση κατά 30%, η μετοχή της MLS άνοιξε και πάλι τη συνεδρίαση με υποχώρηση ως τα 0,75 ευρώ. Όμως, στη συνέχεια αντέδρασε ανοδικά και κάλυψε το χαμένο έδαφος. Πριν λίγο βρισκόταν στα 0,97 ευρώ, σημειώνοντας μικρή άνοδο.

Οι απώλειες της μετοχής από την αρχή του έτους πλησιάζουν το 80%, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εταιρεία στην προώθηση του MAIC και τη χρηματοοικονομική της θέση.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MLS: Δύο νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο

Το ΔΣ της εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα την αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών και εκλογή από το Διοικητικό Συμβούλιο νέων μελών, των κυρίων Χωματά Δημήτριο και Ρούσσο Ευστάθιο, οικονομολόγων με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των επιχειρήσεων.