ΓΔ: 1218.65 -0.52% Τζίρος: 318.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Mls

Άνοδος +14,91% για την MLS μετά τη συμφωνία με την Κύπρο

Ανέκτησε το χαμένο έδαφος η MLS μετά τη συμφωνία 442.000 ευρώ με το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου. Η μετοχή της έκλεισε με σημαντική άνοδο της τάξης του +14,91%.

Με σημαντική άνοδο της τάξης του +14,91% έκλεισε σήμερα η μετοχή της MLS Πληροφορική αντιδρώντας θετικά στη συμφωνία που ανακοινώθηκε με το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου για προμήθεια αξίας 442.000 ευρώ.

H τιμή της μετοχής της σήμερα ξεπέρασε το επίπεδο του 1 ευρώ, κλείνοντας στο 1,1100 ευρώ. Η μετοχή έδειξε έντονη μεταβλητότητα, καθώς στο άνοιγμα υποχώρησε έως το 0,75 ευρώ, για να ανακάμψει στη συνέχεια.

Μετά τη χθεσινή πτώση κατά 30%, η μετοχή της MLS είχε χάσει σχεδόν 80% από την αρχή του έτους, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εταιρεία στην προώθηση του MAIC και για τη χρηματοοικονομική της θέση.

Νωρίτερα σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με το υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Κύπρου. Συγκεκριμένα, η MLS επικράτησε σε διαγωνισμό που προκήρυξε το εν λόγω υπουργείο, το οποίο και ανέθεσε στην εταιρεία το έργο, δεδομένου ότι πληρούσε όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Αναλυτικά, η MLS ανέλαβε την προμήθεια και συντήρηση καταρχήν 3.700 tablets για το ποσό των 442.100,00 ευρώ, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό θα παραδοθεί εντός διμήνου.

Η MLS επιπρόσθετα για το διάστημα της σύμβασης (12 μήνες) θα προμηθεύει το υπουργείο με tablets για όποιες νέες ανάγκες προκύπτουν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MLS: Δύο νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο

Το ΔΣ της εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα την αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών και εκλογή από το Διοικητικό Συμβούλιο νέων μελών, των κυρίων Χωματά Δημήτριο και Ρούσσο Ευστάθιο, οικονομολόγων με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των επιχειρήσεων.