ΓΔ: 1049.7 2.16% Τζίρος: 113.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
mathites-ekpaideusi-sxoleio
Φώτο: Shutterstock

Επιστροφή στο σχολείο με αγορές που κερδίζουν

Επισκεφτείτε τα φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα Cosmote και Γερμανός, επιλέξτε το νέο σας laptop, αξίας €399 και άνω και κερδίστε το 20% της αξίας του σε πόντους go4more. Μέχρι πότε ισχύει το πρόγραμμα.

Μετά από μια δύσκολη περσινή χρονιά γονείς, μαθητές και φοιτητές ετοιμάζονται για το νέο ξεκίνημα που φέρνει ο Σεπτέμβριος. Μαζί με το νέο ξεκίνημα, έρχονται και ανάγκες που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα των καταναλωτών, με την Εθνική Τράπεζα να δίνει την ευκαιρία να βγουν κερδισμένοι χρησιμοποιώντας σε κάθε αγορά τις κάρτες της Εθνικής.

Από έναν καινούργιο υπολογιστή που θα κάνει πιο εύκολη την δουλειά ή το διάβασμα μέχρι είδη γραφείου και σχολικά που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα. Αγορές οι οποίες μπορεί να επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού, όμως χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, οι αγορές αυτές γίνονται πιο αποδοτικές και οικονομικές. Ειδικά φέτος το Σεπτέμβριο, στα φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα Cosmote και Γερμανός, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν το νέο τους laptop με αξία από 399 ευρώ και άνω, κερδίζοντας το 20% της αξίας του σε πόντους go4more. Η προσφορά ισχύει μέχρι 18/9/2021.

Προμηθευτείτε τα σχολικά είδη και ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος

Ό,τι χρειάζεστε για το σχολείο ή το σπίτι μπορείτε τώρα να το αποκτήσετε, πληρώνοντας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας μέχρι και την 18/9/2021, εξασφαλίζοντας κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας σε πόντους go4more.

  •  Αγοράστε τα σχολικά σας είδη στα καταστήματα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr
  • Κάντε τις αγορές σας στα πολυκαταστήματα Notos, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα notos.gr
  • Ανανεώστε το σπίτι σας στα καταστήματα και στα κέντρα παραγγελιών και παραλαβών ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

Πώς κερδίζετε

Αν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι  στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Επιβράβευση σε κάθε αγορά και τη νέα σχολική χρονιά κάνοντας τις αγορές που επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό μας πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Τράπεζα: Digital Onboarding για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει για πρώτη φορά τη δυνατότητα έναρξης τραπεζικής συνεργασίας σε ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, εξολοκλήρου online, χωρίς φυσική παρουσία του πελάτη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική: Άλμα 57% για τα οργανικά κέρδη, πολύ υψηλότερα από τις προβλέψεις

Η μεγάλη αύξηση των εσόδων από τόκους, κατά 13%, έδωσε ισχυρή ώθηση στα οικονομικά αποτελέσματα της Εθνικής. Π. Μυλωνάς: Στόχος η απόδοση κεφαλαίου να ανεβεί στο 12%, υπάρχουν επιλογές για επιστροφή αξίας στους μετόχους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Τράπεζα: Νέες προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως 3%

Η Τράπεζα διαθέτει επίσης από το 2022 το επενδυτικό προϊόν "Επενδυτικό Νέας Γενιάς" που συνδυάζει προστασία κεφαλαίου, μικρή διάρκεια, δυνατότητα συμμετοχής από 1.000 ευρώ και ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 1,5% στη λήξη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Jumbo: Αποφασίζει για διανομή έκτακτου μερίσματος 1,115 ευρώ ανά μετοχή

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, το ποσό αυτό είναι ίσο με το συνολικό ποσό που διανεμήθηκε κατά το 2022 και εφόσον, η πρόταση εγκριθεί από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση η καταβολή του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική: Από 7 Φεβρουαρίου η εξυπηρέτηση των πελατών της Olympus Bank

Παράλληλα, επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στις πόλεις της Δράμας, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας για την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων πελατών και μόνο, μέχρι τις 5 μ.μ. καθημερινά.