ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 153.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Προσωρινή διαταγή για την περιουσία της Folli Follie

Η προσωρινή διαταγή ορίζει οτι η εταιρεία θα πρέπει να διατηρεί ελάχιστη εναπομείνασα αξία 4 εκατ. ευρώ σε τυχόν διάθεση ενσώματων παγίων περιουσιακών στοιχείων της.

Στο πλαίσιο αίτησης λήψης προληπτικών μέτρων, που είχε υποβληθεί από δύο ομολογιούχους πιστωτές της Folli Follie συναφώς με την κατατεθείσα αίτηση πτώχευσης, έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή, βάσει της οποίας τυχόν διάθεση ενσώματων παγίων περιουσιακών στοιχείων από την εταιρεία θα πρέπει να διασφαλίζει ελάχιστη εναπομείνασα αξία 4 εκατ. ευρώ. Η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι την συζήτηση της αίτησης προληπτικών μέτρων στις 10 Ιανουαρίου 2020.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “FF GROUP” (εφεξής η «Εταιρεία»), σε συνέχεια των προηγούμενων σχετικών ανακοινώσεων της διευκρινίζει ότι στο πλαίσιο αίτησης λήψης προληπτικών μέτρων, που είχε υποβληθεί από δύο (2) ομολογιούχους πιστωτές της Εταιρείας συναφώς με την κατατεθείσα αίτηση πτώχευσης, έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή, βάσει της οποίας τυχόν διάθεση ενσώματων παγίων περιουσιακών στοιχείων από την Εταιρεία θα πρέπει να διασφαλίζει ελάχιστη εναπομείνασα αξία ενσώματων παγίων ποσού τεσσάρων εκατομμυρίων Ευρώ (4.000.000). Η εν λόγω προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι την συζήτηση της κυρίως αίτησης προληπτικών μέτρων στις 10 Ιανουαρίου 2020.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η αξία των ενσώματων πάγιων περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας ανέρχεται σε 45 εκατομμύρια Ευρώ περίπου (και σε 135 εκατομμύρια Ευρώ περίπου σε επίπεδο ενοποίησης), η εν λόγω προσωρινή διαταγή δεν ασκεί επιρροή στην δραστηριότητα της Εταιρείας.

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR. Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κα. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου, του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στοιχεία για εμπλοκή στελεχών ΣΥΡΙΖΑ στο σκάνδαλο της Folli Follie

Μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας υπαλλήλου της εισηγμένης με τον Τζ. Κουτσολιούτσο αναφέρονται σε «πολιτικούς υποστηρικτές», δύο υπουργούς και δύο τότε βουλευτές. Το υλικό από τον έλεγχο της PWC εξετάζεται από την ανακρίτρια.