ΓΔ: 1063.27 -0.11% Τζίρος: 18.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:28:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
OTE, Cosmote
Φωτο: Shutterstock

OTE: Oλοκλήρωσε την εξαγορά του 30% της Telekom Romania Mobile

Συνεπώς, ο ΟΤΕ ελέγχει τώρα σχεδόν το 100% της Telekom Romania Mobile. Το τελικό τίμημα, αντανακλώντας την μετοχική αξία, ανήλθε στα 58,9 εκατ. ευρώ.

Με χρηματιστηριακή ανακοίνωση, γνωστοποιήθηκε η ολοκλήρωση της εξαγοράς του 30% της Telekom Romania Mobile Communications από τον ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να ελέγχει πλέον σχεδόν το 100% της TKRM. Όπως κοινοποιήθηκε: 

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. («ΟΤΕ»), σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεών του, την 28η και 30ή Ιουλίου 2021, αναφορικά με την πρόθεση του να αποκτήσει το 30% της Telekom Romania Mobile Communications S.A. (TKRM) από την Telekom Romania Communications S.A. (“TKR”), ως απαραίτητη προϋπόθεση για την κανονιστική έγκριση της πώλησης στην Orange Romania του ποσοστού (54%) που κατέχει ο ΟΤΕ στην TKR, ανακοινώνει ότι, στις 09 Σεπτεμβρίου 2021, ολοκλήρωσε την εξαγορά του ποσοστού αυτού. Συνεπώς, ο ΟΤΕ ελέγχει τώρα σχεδόν το 100% της TKRM. Το τελικό τίμημα, αντανακλώντας την μετοχική αξία, ανήλθε στα €58.9 εκατ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

OTE, Cosmote
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε νέο μεγάλο έργο πληροφορικής για την ΕΕ συμμετέχει ο όμιλος ΟΤΕ

Μαζί με τις εταιρείες NetCompany-Intrasoft, NTT Data, Almaviva, Capgemini, CTG, Fujitsu, Serco, Sogeti, και Westpole, η θυγατρική του ΟΤΕ με έδρα τις Βρυξέλλες θα παρέχουν συμβουλές για την ανάπτυξη και ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων της ΕΕ.
OTE, Cosmote
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Στα 904,8 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών στο εννεάμηνο με άνοδο 5,6%

Παρά την αύξηση των λειτουργικών εξόδων και την υποχώρηση του κύκλου εργασιών στη Ρουμανία, ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος παράμεινε σε ανοδική πορεία, ενώ συνεχίζει να αυξάνει τη συνδρομητική του βάση σε κάθε υπηρεσία.