ΓΔ: 871.34 1.44% Τζίρος: 66.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Batiman.com

Μεγάλη ελληνική συμμετοχή στην έκθεση «Batimat 2019»

Με 21 εξαγωγικές εταιρίες συμμετείχε η Ελλάδα στην διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «Batimat 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Με 21 συμμετοχές έδωσε το παρών η χώρα μας στην έκθεση του κλάδου δομικών υλικών και κατασκευών στη Γαλλία «BATIMAT 2019».

Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και για το 2019 διεξήχθη από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Παρισιού, Parc des Expositions.

H Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών, υποστήριξε και εφέτος τη συμμετοχή των ελληνικών εταιρειών στη ΒΑΤΙΜΑΤ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως και συγκεντρώνει εκτός από ένα συνεκτικό φάσμα προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών, και τον μεγαλύτερο αριθμό γαλλικών και διεθνών επαγγελματιών (κατασκευαστές, προμηθευτές, προγραμματιστές και διανομείς). Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 21 ελληνικές εταιρείες, 13 εκ των οποίων μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ «Επιχειρούμε Έξω» και 8 με την υποστήριξη του Enterprise Greece.

Οι εκπρόσωποι του Enterprise Greece και του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι, πραγματοποίησαν συναντήσεις με επικεφαλής εταιρειών, με σκοπό την διερεύνηση τόσο των ευκαιριών που προσφέρει η Γαλλική αγορά, όσο και των δυνατοτήτων διείσδυσης των Ελληνικών εταιρειών σε γαλλόφωνες χώρες της Αφρικής, που σταδιακά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AVAX: Πλήγμα στα κέρδη του εννεαμήνου παρά την αύξηση 38,7% των εσόδων

Η αυξημένη δραστηριότητα του εννεαμήνου του 2021, συνοδεύτηκε από υψηλότερα τιμολόγια προμήθειας και μεταφοράς δομικών υλικών, αυξημένες δαπάνες ενέργειας αλλά και ζημιογόνα λειτουργία του κλάδου ενέργειας, φαινόμενο το οποίο εντάθηκε στο γ’ τρίμηνο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επτά ενδιαφερόμενοι για την κατασκευή δικαστικών μεγάρων μέσω ΣΔΙΤ

Ο ιδιωτικός φορέας θα αναλάβει τη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή και τεχνική διαχείριση των δικαστικών μεγάρων Έδεσσας, Σερρών και Κιλκίς καθώς και την ανακατασκευή του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Lamda Development, Elliniko
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικό: Δουλεύει πυρετωδώς το μεγαλύτερο εργοτάξιο στην Ελλάδα

Σε συνέχεια των μεγάλων κατεδαφίσεων των προηγούμενων μηνών, τρία ακόμη μεγάλα κτίρια επί της λεωφόρου Ποσειδώνος έχουν ξεκινήσει να κατεδαφίζονται. Στη Λ. Βουλιαγμένης έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εκσκαφές για το νέο υπερσύγχρονο κτίριο ΑΜΕΑ.