ΓΔ: 891.84 1.54% Τζίρος: 23.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
rocket
Φώτο: Rocket

Προσλήψεις διανομέων από την Rocket με συμβάσεις αορίστου χρόνου

Η πλατφόρμα που ήρθε στην Ελλάδα τον Ιούλιο και είδε να διπλασιάζεται ο όγκος παραγγελιών της, θέλει να αλλάξει την αγορά προσφέροντας συμβάσεις αορίστου χρόνου στους διανομείς της.

Με στόχο να μεγαλώσει περαιτέρω τα μερίδια της στην αγορά ο νέος παίκτης στην αγορά του online delivery στην Ελλάδα, Rocket ανακοίνωσε πως θα επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό της προχωρώντας σε νέες προσλήψεις προσφέροντας συμβάσεις μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου με τους νέους διανομείς της.

Η εταιρεία delivery ήρθε στην Ελλάδα τον Ιούλιο και μέσα σε μόλις δυο μήνες είδε τον όγκο παραγγελιών της να διπλασιάζεται, με την υπηρεσία να γίνεται διαθέσιμη σε ολοένα και περισσότερες περιοχές της Αθήνας. Έχοντας τις χαμηλές χρεώσεις σαν εφόδιο για να επεκτείνει τις συνεργασίες της, η Rocket σκοπεύει να αυξήσει τοπικά το εργατικό της δυναμικό και τον στόλο της, έχοντας ως στόχο να ανοίξει έως και 500 νέες θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος του 2021. Όπως αναφέρουν πηγές της αγοράς στο Business Daily, ήδη πολλοί εργαζόμενοι στον χώρο του delivery έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να εργαστούν στη νέα πλατφόρμα delivery, εξαιτίας της εργασιακής ανασφάλειας που επικρατεί και τα «συνεργατικά» σχήματα που προτιμούν άλλες πλατφόρμες.

Η εταιρεία σημειώνει πως επενδύει στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της, προσφέροντας όλα τα προνόμια που εγγυώνται μια σύγχρονη εργασιακή εμπειρία. Υπογραμμίζει ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες των διανομέων της, οι οποίοι αποτελούν κεντρικό πυρήνα της υπηρεσίας και ζωτικό κομμάτι της εταιρείας προχωρά σε υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου, με τους νέους διανομείς της. Παράλληλα η Rocket δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει σε όλους τους διανομείς της όλα τα προβλεπόμενα από τον νόμο προνόμια που ήδη απολαμβάνουν και φυσικά να διασφαλίζει την προστασία των δικαιωμάτων τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πορεία μας στην Ελλάδα μέχρι στιγμής και ανυπομονούμε να δούμε την κοινότητά της Rocket να μεγαλώνει και να ανθίζει. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία θα προχωρήσει άμεσα σε νέες προσλήψεις και όπως είναι λογικό θα αυξήσει τον στόλο διανομέων της, οι οποίοι αποτελούν κεντρικό πυρήνα της υπηρεσίας και ζωτικό κομμάτι της επιχείρησης. Ως μισθωτοί της Rocket, οι διανομείς φυσικά θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν πλήρη προνόμια και δικαιώματα, ασφαλιστική κάλυψη κ.ο.κ.», δήλωσε σχετικά ο Νίκος Χατζηδάκης, Regional Expansion Manager.

Εξυπηρετώντας ήδη Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Ψυχικό, Φιλοθέη και πλέον και το κέντρο της Αθήνας -Κολωνάκι, Παγκράτι, Ζωγράφου, Αμπελόκηποι, Άγιο Αρτέμιο, Θησείο, Κουκάκι, Κεραμεικό και Γκάζι- η Rocket έχει στόχο να εντάξει στην εφαρμογή της δεκάδες ακόμη καταστήματα εστίασης, προκειμένου να παρέχεται μεγάλη ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS, όπου ο χρήστης εγγράφεται στην υπηρεσία συμπληρώνοντας απλά τη διεύθυνση του και ο κατάλογος καταστημάτων και επιλογών εμφανίζεται αμέσως στην οθόνη, και το εύχρηστο interface διευκολύνει την επιλογή του καταστήματος, ενώ ελκυστικές προσφορές και εκπτώσεις παρουσιάζονται στους χρήστες σε καθημερινή βάση. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

wolt-delivery
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Απογείωση» τζίρου για τη Wolt και επέκταση δραστηριοτήτων πέραν της εστίασης

Η Wolt επεκτάθηκε σε νέες πόλεις και διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των επιχειρήσεων που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή ενώ στοχεύει να μετατραπεί σε super app απαντώντας στις ανάγκες των απαιτήσεων των καταναλωτών.
BOX-delivery-app-ote
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξετάζει την απόκτηση στόλου ο ΟΤΕ για delivery από την πλατφόρμα BOX

Ο εντεινόμενος ανταγωνισμός στο online delivery των 800 εκατ. ευρώ φέρνει τη διοίκηση του ΟΤΕ σε προβληματισμό για το επιχειρηματικό μοντέλο της πλατφόρμας BOX και για το ενδεχόμενο απόκτησης ιδιόκτητου στόλου για διανομές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διπλάσιος τζίρος για τη Skroutz το 2020, ισχυρή ανάπτυξη και το 2021

Το 2020 ήταν χρονιά έκρηξης του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, με την πλατφόρμα Skroutz να βγαίνει κερδισμένη καθώς κατέγραψε αύξηση κύκλου εργασιών 95%. Θετική και η εικόνα του α' εξαμήνου του 2021.
wolt-delivery-app
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της στην Ελλάδα η Wolt

Η φινλανδική Wolt συνεχίζει την ανάπτυξη του επενδυτικού της πλάνου στην Ελλάδα και ένα μήνα μετά τα εγκαίνια της εφαρμογής στη Λάρισα, κινήθηκε στα δυτικά της χώρας ξεκινώντας δραστηριότητες στην Πάτρα.