ΓΔ: 942.46 -1.58% Τζίρος: 100.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ενοίκιο, Στεγαστικό δάνειο, ακίνητο, σπίτι, real estate
Φωτο: Shutterstock

Συνεργασία για την ανάπτυξη γνώσεων επαγγελματιών του τομέα real estate

Πρόκειται για τον δεύτερο επιμορφωτικό κύκλο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας πριν μερικούς μήνες της Ακαδημίας real estate (REAN) της newdeal και του ΕΚΠΑ. 

Ένα νέο επιμορφωτικό κύκλο στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων (real estate) που ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου με την φροντίδα και εποπτεία του Εργαστηρίου Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσε η «newdeal real estate group». Πρόκειται για τον δεύτερο επιμορφωτικό κύκλο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας πριν μερικούς μήνες της Ακαδημίας real estate (REAN) της newdeal και του ΕΚΠΑ. 

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Θεοχαράκη ο Διευθυντής του Εργαστηρίου και Κοσμήτορας της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, καθηγητής Νικόλαος Ηρειώτης απένειμε βεβαιώσεις επάρκειας γνώσεων στους επιτυχόντες του πρώτου κύκλου που ολοκληρώθηκε τέλος του περασμένου Ιουλίου.

Η συνεργασία της «newdeal» με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες αλλά και στους υποψηφίους συμβούλους/μεσίτες, επαγγελματίες του τομέα ανάπτυξης ακινήτων να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις γνώσεων για την οικονομία και την κοινωνία. Επιπλέον μέσω των προγραμμάτων της δια βίου εκπαίδευσης της «newdeal» το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας παρακολουθεί τις αλλαγές που συντελούνται και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο επάγγελμά του. Η ποιότητα και η επάρκεια γνώσεων πιστοποιείται έπειτα από εξετάσεις στo πλαίσιo της συνεργασίας της «newdeal» με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Όπως επισημάνθηκε, η Ακαδημία Real Estate της newdeal προσφέρει μια εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες και υποψηφίους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών διαμεσολάβησης και διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας (Σύμβουλοι, Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων, διαχειριστές ακίνητης περιουσίας, κ.α). Με την συνεργασία ο καθηγητής Νικόλαος Ηρειώτης και Διευθυντής του εργαστηρίου «Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής» σε συνεργασία με τον καθηγητή Δημήτριο Βασιλείου και Διευθυντή του εργαστηρίου Τραπεζικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ αναλαμβάνουν τόσο την αξιολόγηση του επιπέδου των γνώσεων των εκπαιδευόμενων όσο και την επίβλεψη της συνολικής εκπαιδευτικής υλοποίησης της επιμόρφωσης των εκπαιδευόμενων, όσον αφορά την διδασκαλία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Xristos Megalou, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περνά στον έλεγχο της Τράπεζας Πειραιώς η Trastor έναντι 98 εκατ.

Όπως επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Τρ. Πειραιώς, κ. Μεγάλου η συναλλαγή θα ενισχύσει άμεσα τα έσοδα της Τρ. Πειραιώς από προμήθειες και αυξήσει την παρουσία της τράπεζας στην αγορά ακινήτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Prodea: Απέκτησε πέντε οικόπεδα στο Μαρούσι συνολικής αξίας 35 εκατ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στην έκταση αυτή θα κατασκευαστή ένα σύγχρονο συγκρότημα γραφείων, ενώ η χρηματοδότηση θα προέλθει και από τα έσοδα του «πράσινου» ομολόγου που εξέδωσε το 2021.