ΓΔ: 1063.45 -0.09% Τζίρος: 29.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:19:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ενοίκιο, Στεγαστικό δάνειο, ακίνητο, σπίτι, real estate
Φωτο: Shutterstock

Συνεργασία για την ανάπτυξη γνώσεων επαγγελματιών του τομέα real estate

Πρόκειται για τον δεύτερο επιμορφωτικό κύκλο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας πριν μερικούς μήνες της Ακαδημίας real estate (REAN) της newdeal και του ΕΚΠΑ. 

Ένα νέο επιμορφωτικό κύκλο στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων (real estate) που ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου με την φροντίδα και εποπτεία του Εργαστηρίου Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσε η «newdeal real estate group». Πρόκειται για τον δεύτερο επιμορφωτικό κύκλο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας πριν μερικούς μήνες της Ακαδημίας real estate (REAN) της newdeal και του ΕΚΠΑ. 

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Θεοχαράκη ο Διευθυντής του Εργαστηρίου και Κοσμήτορας της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, καθηγητής Νικόλαος Ηρειώτης απένειμε βεβαιώσεις επάρκειας γνώσεων στους επιτυχόντες του πρώτου κύκλου που ολοκληρώθηκε τέλος του περασμένου Ιουλίου.

Η συνεργασία της «newdeal» με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες αλλά και στους υποψηφίους συμβούλους/μεσίτες, επαγγελματίες του τομέα ανάπτυξης ακινήτων να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις γνώσεων για την οικονομία και την κοινωνία. Επιπλέον μέσω των προγραμμάτων της δια βίου εκπαίδευσης της «newdeal» το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας παρακολουθεί τις αλλαγές που συντελούνται και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο επάγγελμά του. Η ποιότητα και η επάρκεια γνώσεων πιστοποιείται έπειτα από εξετάσεις στo πλαίσιo της συνεργασίας της «newdeal» με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Όπως επισημάνθηκε, η Ακαδημία Real Estate της newdeal προσφέρει μια εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες και υποψηφίους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών διαμεσολάβησης και διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας (Σύμβουλοι, Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων, διαχειριστές ακίνητης περιουσίας, κ.α). Με την συνεργασία ο καθηγητής Νικόλαος Ηρειώτης και Διευθυντής του εργαστηρίου «Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής» σε συνεργασία με τον καθηγητή Δημήτριο Βασιλείου και Διευθυντή του εργαστηρίου Τραπεζικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ αναλαμβάνουν τόσο την αξιολόγηση του επιπέδου των γνώσεων των εκπαιδευόμενων όσο και την επίβλεψη της συνολικής εκπαιδευτικής υλοποίησης της επιμόρφωσης των εκπαιδευόμενων, όσον αφορά την διδασκαλία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην εξαγορά της CGSoft έναντι 3,5 εκατ. ευρώ προχώρησε η Entersoft

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η CGSoft δραστηριοποιείται στην αγορά λογισμικού Property & Real Estate Management στην Ελλάδα και το πελατολόγιο της απαριθμεί τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και εταιρείες διαχείρισης ακινήτων της χώρας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Dimand: Στα 6,6 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το εννεάμηνο με άνοδο 57%

Παρά την αύξηση του κύκλου εργασιών και το άλμα των EBITDA που ανήλθαν σε 5,5 εκατ. ευρώ έναντι των 0,1 εκατ. το 2021, ο όμιλος έκλεισε το εννεάμηνο με ζημιές ύψους 8 εκατ. ευρώ. Αυξήθηκε στα 125,5 εκατ. ευρώ η αξία των ακινήτων και επενδύσεων του ομίλου.
Akinita, Real Estate, Athens, Athina
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία Inventio και Π. Παναγιωτίδη για νέα εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων

Το νέο εταιρικό σχήμα με την επωνυμία Ιnventio EDGE Development, στο οποίο ο κ. Παναγιωτίδης αναλαμβάνει καθήκοντα CEO, θα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη επενδύσεων ξένων θεσμικών επενδυτών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Blueground: Εξαγοράζει την Tabas, ανάπτυξη στη Ν. Αμερική το 2023

Με την εξαγορά της Tabas η ελληνική startup αναμένεται να έχει κύκλο εργασιών το 2023 που θα φτάνει περίπου τα 650 εκατ. δολάρια, ενώ ετοιμάζεται να μπει και στην αγορά του Μεξικό στις αρχές του ερχόμενου έτους.
Akinita, Real Estate, Athens, Athina
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι προκλήσεις και οι προοπτικές της αγοράς ακινήτων για τις τράπεζες

Η ελληνική αγορά ακινήτων έχει αρχίσει να προσελκύει το ενδιαφέρον των επενδυτών, με τις τράπεζες να ανταποκρίνονται στις νέες προκλήσεις και να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούνται.