ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Attica bank, trapeza attikis
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε την εισαγωγή warrants της Attica Bank στο XA

Δόθηκε έγκριση για την εισαγωγή 16.541.878 warrants στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών και των νέων μετοχών που θα προκύψουν από την μετατροπή των τίτλων της τράπεζας.

Την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της Attica Bank για την εισαγωγή των warrants στο Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 931η/4.10.2021 συνεδρίασή του ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 16.541.878 παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσης κοινών μετοχών (warrants) και των νέων μετοχών που θα προκύψουν από την μετατροπή των τίτλων της εταιρείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Το χρονοδιάγραμμα για την έναρξη διαπραγμάτευσης των warrants

Η έναρξη διαπραγμάτευσης των τίτλων πραγματοποιείται στην τιμή εξαγοράς κάθε τίτλου, ήτοι 0,08406 ευρώ ανά τίτλο και θα διαρκέσει για έξι ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσής τους.
Ελένη Βρεττού, Τράπεζα Πειραιώς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία των μετόχων της Attica Bank, στα 490 εκατ. οι κεφαλαιακές ανάγκες

Πλήρης υποστήριξη ΤΜΕΔΕ, Rinoa LTD – Ellington Solutions και Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο σχέδιο εξυγίανσης. Τι δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος Ελένη Βρεττού. Στόχος η επιστροφή σε κερδοφορία σε ορίζοντας 3ετίας.