ΓΔ: 891.84 1.54% Τζίρος: 23.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Attica bank, trapeza attikis
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε την εισαγωγή warrants της Attica Bank στο XA

Δόθηκε έγκριση για την εισαγωγή 16.541.878 warrants στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών και των νέων μετοχών που θα προκύψουν από την μετατροπή των τίτλων της τράπεζας.

Την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της Attica Bank για την εισαγωγή των warrants στο Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 931η/4.10.2021 συνεδρίασή του ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 16.541.878 παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσης κοινών μετοχών (warrants) και των νέων μετοχών που θα προκύψουν από την μετατροπή των τίτλων της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Attica bank, trapeza attikis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε η αύξηση κεφαλαίου της Attica Bank έως 240 εκατ. ευρώ

Η ΓΣ των μετόχων της τράπεζας ενέκρινε την ΑΜΚ, με την έκδοση έως 1,2 δισ. νέων μετά ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας 0,20 ευρώ εκάστης. Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον προτιμητέο ιδιώτη επενδυτή.