ΓΔ: 908.95 3.66% Τζίρος: 32.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:39:45 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ElvalHalcor: 5 Νοεμβρίου η ΓΣ για έκδοση ομολόγου που θα εισαχθεί στο ΧΑ

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά τη Γενική Συνέλευση της 5ης Νοεμβρίου, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε επαναληπτική Συνέλευση στις 12 Νοεμβρίου.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους της στις 5 Νοεμβρίου η ElvalHalcor, προκειμένου να εγκρίνουν την έκδοση ομολόγου που θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Σύμφωνα με τον ν.4548/2018 και τα άρθρα 23 και 24 του Καταστατικού της εδρεύουσας στην Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων, αρ. 2 – 4, Τ.Κ. 11527) ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.», με αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 303401000 (εφεξής η «Εταιρεία») και μετά την από 15.10.2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι μέτοχοί της για συμμετοχή από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση («Γενική Συνέλευση») που θα λάβει χώρα την 5η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου που θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
  2. Ανακοίνωση της εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ως προσωρινού ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους, σε αντικατάσταση παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους – Λήψη απόφασης περί ορισμού/εκλογής αντικαταστάτη του παραιτηθέντος μέλους, ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους.
  3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας κατά τη Γενική Συνέλευση της 05ης Νοεμβρίου 2021, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Συνέλευση από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως περιγράφεται κατωτέρω, τη 12η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ.. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Engineers of tomorrow»: Η ELVAL ανοίγει τον δρόμο σε νέους μηχανικούς

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν συνολικά 12 νέοι και νέες μηχανικοί, οι οποίοι θα εργασθούν για 12 μήνες στις εγκαταστάσεις της Elval στα Οινόφυτα Βοιωτίας με προοπτικές πλήρους απασχόλησής τους μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ισχυρή ανάπτυξη και κερδοφορία για την ElvalHalcor στο εννεάμηνο

Ο συνδυασμός του ανοδικού όγκου πωλήσεων και των τιμών των μετάλλων διαμόρφωσε τον κύκλο εργασιών σε ιστορικά υψηλά στα 2.082,5 εκατ. ευρώ για το εννεάμηνο, αυξημένο κατά 38,8% από τα 1.500,4 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου διαστήματος πέρυσι.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ElvalHalcor: Νέος γενικός διευθυντής του κλάδου χαλκού ο Π. Λώλος

Το Δ.Σ. της εταιρείας εξέλεξε τον κ. Παναγιώτη Λώλο και ως εκτελεστικό μέλος του, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Περικλή Σαπουντζή. Ο κ. Λώλος θα ασκεί παράλληλα και τα μέχρι σήμερα καθήκοντά του, ως γενικός διευθυντής του τομέα σωλήνων χαλκού.