ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:37:22 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Την ύπαρξη δύο προσφορών επιβεβαίωσε η Creta Farms

Τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές από το βράδυ της Δευτέρας επιβεβαίωσε, με ανακοίνωσή της, η Creta Farms, παραδεχόμενη την υποβολή δύο δεσμευτικών προσφορών για την απόκτηση του ενεργητικού της εταιρείας.

Επίσημη μορφή πήραν οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές το βράδυ της Δευτέρας σχετικά με την υποβολή δύο επίσημων προσφορών για την απόκτηση της Creta Farms.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε ότι δύο επενδυτικά σχήματα, το Impala Investment, και το Lime Capital, κατέθεσαν δεσμευτική προσφορά και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει η αξιολόγησή τους και η ανάδειξη του στρατηγικού επενδυτή.

Υπενθυμίζεται χθεσινό ρεπορτάζ του Business Daily  για την εξέλιξη της διαδικασίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 18η Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21:00 έληξε η προθεσμία που είχαν οι υποψήφιοι επενδυτές να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του ενεργητικού της Εταιρείας.

Υποβλήθηκαν δεσμευτικές προσφορές από δύο επενδυτικά σχήματα, η μία από την Impala Investment, μέτοχο της Λακωνικής Τροφίμων του επιχειρηματία Δημήτρη Βιντζηλαίου και η δεύτερη από την Lime Capital, το fund που ελέγχει τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩNH.

Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει αξιολόγηση των προσφορών για την ανάδειξη του στρατηγικού επενδυτή που θα αναλάβει την ανασυγκρότηση της Εταιρείας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aκύρωση εξυγίανσης της Creta Farms ζήτησε ο Κ. Δομαζάκης

«Όσοι συμμετείχαν στο ανοσιούργημα της διάλυσης μιας υγιούς, εύρωστης και παραγωγικής ελληνικής εταιρείας, ας γνωρίζουν ότι πλησιάζει ο χρόνος που θα απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του.