ΓΔ: 869.51 0.29% Τζίρος: 1.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:35:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Performance Technologies

Performance Technologies: Πιστοποίηση Gold Cloud Platform από τη Microsoft

H συγκεκριμένη πιστοποίηση αποδεικνύει τις δυνατότητες της εταιρείας να υποστηρίζει την ανάγκη των πελατών της για τη μετάβασή τους στο cloud, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωσή της.

Την Gold Cloud Platform πιστοποίηση από την Microsoft ανακοίνωσε πως απέκτησε η Performance Technologies. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση καθιστά την Performance έναν από τους πλέον εξειδικευμένους συνεργάτες της Microsoft στην υλοποίηση υπηρεσιών cloud και αποδεικνύει την ικανότητά της να υποστηρίζει και να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της για τη μετάβασή τους στο cloud, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

«Η Performance αποτελεί για περισσότερες από δύο δεκαετίες αξιόπιστο συνεργάτη για μερικές από τις πιο σημαντικές εταιρείες σε Ελλάδα. Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στον Ψηφιακό τους Μετασχηματισμό τους και στις επενδύσεις τους στο Cloud. Η Gold πιστοποίηση της Performance στο Cloud Platform Competency έρχεται ως αναγνώριση της εμπειρίας μας στην παροχή cloud services» ανέφερε ο Κώστας Χρονόπουλος, Cloud Business Unit Director της Performance Technologies.

Από τη μεριά της Microsoft, ο Άλμπερτ Μπουρλά, Commercial Partners Director για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Με την επίτευξη του Microsoft Gold Cloud Competency, η Performance επιδεικνύει βαθιά τεχνογνωσία και δέσμευση που την τοποθετεί ανάμεσα στους πλέον καταρτισμένους του οικοσυστήματος των συνεργατών μας. Η επάρκεια της Performance στις Cloud τεχνολογίες της Microsoft είναι καθοριστική για να βοηθήσει τους πελάτες της να συνεχίσουν να καινοτομούν και να μετασχηματίζονται ψηφιακά, με την αξιοπιστία και ασφάλεια του Microsoft Azure.»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

netcompany-intrasoft
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrasoft: Αναλαμβάνει νέο ψηφιακό έργο για ευρωπαϊκό οργανισμό

Η εταιρεία, μαζί με την Netcompany Netherlands, θα προτείνουν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, βελτιώσεις και θα καθορίσουν λύσεις για τις υπάρχουσες εσωτερικές διαδικασίες, σύμφωνα με τους προκαθορισμένους επιχειρηματικούς στόχους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mεγάλο έργο πληροφορικής σε ευρωπαϊκό οργανισμό κέρδισε η Uni Systems

Η συμφωνία ύψους 19,3 εκατ. ευρώ θα έχει τριετή διάρκεια και θα μπορεί να υπάρξουν δύο ετήσιες ανανεώσεις. Η Uni Systems θα παράσχει υπηρεσίες διαχείρισης ICT συστημάτων σε συγκεκριμένες λειτουργικές περιοχές του ευρωπαϊκού οργανισμού.
Space Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Space Hellas: «Άλμα» 158% των καθαρών κερδών που ανήλθαν σε 4,6 εκατ.

Ο όμιλος συνέχισε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την αναπτυξιακή του πορεία σημειώνοντας επίσης νέο ιστορικό πωλήσεων, δημιουργώντας επίσης και ένα ιδιαίτερα σημαντικό ανεκτέλεστο έργων για το 2022.