ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 153.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΟΠΑΠ για συμπλήρωση του ΔΣ

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι της ΟΠΑΠ για να εκλεγεί νέο μέλος στο ΔΣ, να ανακοινωθούν προηγούμενες εκλογές μελών στο Συμβούλιο και να τροποποιηθεί το καταστατικό της.

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τους μετόχους του ο ΟΠΑΠ την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου για τη  συμπλήρωση του σκοπού της εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 (Σκοπός) του καταστατικού της Εταιρείας, την ανακοίνωση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και τον ορισμό ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους Διοικητικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό της Εταιρείας και την απόφαση της 21.11.2019
του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» («ΟΠΑΠ Α.Ε.»), το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προσκαλεί τους Μετόχους της Εταιρείας στη δωδέκατη (12 η) Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 13η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στα γραφεία που βρίσκονται στην έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

  • Θέμα 1ο : Συμπλήρωση του σκοπού της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 (Σκοπός) του καταστατικού της Εταιρείας
  • Θέμα 2ο: Ανακοίνωση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων
  • Θέμα 3ο: Ορισμός/Εκλογή ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους Διοικητικού Συμβουλίου

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων θα πραγματοποιηθεί την 20η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στα γραφεία και έδρα της Εταιρείας, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αθήνα, Αττική.

Σε περίπτωση Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η διάθεση αντληθέντων κεφαλαίων από το ομόλογο

Το υπόλοιπο προς χρήσης ύψους 50 εκατ. στις 31.12.2020 και 37,4 εκατ. στις 30.06.2021 ήταν επενδεδυμένο σε βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις χαμηλού κινδύνου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο ενημερωτικό δελτίο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Υπερδιπλάσια καθαρά κέρδη 9μήνου με αύξηση των εσόδων κατά 15,7%

Οι δραστηριότητες του ΟΠΑΠ στη λιανική παρουσίασαν ανθεκτικότητα, ενώ αναπτύχθηκαν οι online δραστηριότητες, τόνισε στους αναλυτές ο διευθύνων σύμβουλος, Jan Karas. Πρωτοβουλίες για αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Άνω του 1 δισ. τα έσοδα του 9μηνου, αύξηση 97,3% στα καθαρά κέρδη

Τα καθαρά κέρδη το εννεάμηνο 2021 διαμορφώθηκαν στα 178,2 εκατ., υψηλότερα κατά 97,3% σε επαναλαμβανόμενη βάση ως αποτέλεσμα της αυξημένης λειτουργικής κερδοφορίας και του μειωμένου φορολογικού συντελεστή.