ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τρ. Πειραιώς: Σειρά διεθνών διακρίσεων για την Πειραιώς Asset Management

Η εταιρεία έλαβε τέσσερα διεθνή βραβεία για το 2021 σε αντίστοιχους διαγωνισμούς κορυφαίων τραπεζικών και οικονομικών περιοδικών, μεταξύ των οποίων και το «Global Banking & Finance Review».

Με σειρά διεθνών διακρίσεων ολοκληρώνεται το 2021 για την Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Σύμφωνα με αυτήν η θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς έλαβε τις διακρίσεις Decade of Excellence Asset Management Greece 2021 και Asset Management Company of the Year Greece 2021 από το διεθνές περιοδικό Global Banking & Finance Review. H Πειραιώς Asset Management βραβεύτηκε για την επιτυχημένη διαδρομή της στην ελληνική αγορά διαχείρισης κεφαλαίων και την ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και θεσμικούς επενδυτές. 

Όπως επισημαίνει η Επιτροπή που απένειμε τις διακρίσεις του Global Banking & Finance Review, η βράβευση επιβεβαιώνει την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και μακρά εμπειρία των διαχειριστών της Πειραιώς Asset Management καθώς και την ισχυρή δέσμευση της εταιρείας στις υπεύθυνες επενδύσεις (ESG), την επίτευξη οργανικής κερδοφορίας, την ανάπτυξη των υπό διαχείριση κεφαλαίων και την επίτευξη εντυπωσιακών αποδόσεων, όπως και την σωστή διαχείριση κινδύνων. 

Η Πειραιώς Asset Management βραβεύτηκε επίσης ως η πιο αναπτυσσόμενη εταιρεία asset management στην Ελλάδα, Fastest Growing Asset Management Company Greece 2021, από τα  Global Economics Awards 2021, με την επισήμανση ότι αποτελεί σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη αύξηση μεγεθών τα τελευταία χρόνια. 

Eξίσου σημαντική είναι η βράβευση της Πειραιώς Asset Management στο πλαίσιο των World Finance Investment Management Awards 2021 ως Best Investment Management Company Greece 2021. Η βράβευση βασίστηκε σε χαρακτηριστικά, όπως η αξιόπιστη επενδυτική προσέγγιση που έχει η εταιρεία, η εκτίμηση που χαίρει από πλευράς των πελατών και η εμπιστοσύνη τους, στοιχεία που την αναδεικνύουν σε ηγετική θέση στην αγορά και επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της.

«Οι διεθνείς διακρίσεις της Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ επιβεβαιώνουν την δυναμική της παρουσία στο σύγχρονο μεταβαλλόμενο περιβάλλον των επενδύσεων. Η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ, παρέχει στους πελάτες της ευέλικτες, υψηλής ποιότητας επενδυτικές επιλογές, εστιάζοντας στη δημιουργία λύσεων που ανταποκρίνονται στις επενδυτικές τους ανάγκες», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Revma
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Οι επιπτώσεις των τιμών ενέργειας σε νοικοκυριά - επιχειρήσεις

Τι αναφέρει η τράπεζα για την κατάσταση με την οποία έρχονται αντιμέτωπα καθημερινά τα νοικοκυριά μετά και τις αυξήσεις σε ενέργεια, διατροφή και λοιπά αγαθά και υπηρεσίες.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε την δημόσια πρόταση της Πειραιώς για Trastor

Η Τρ. Πειραιώς προσφέρει τίμημα 1,25 ευρώ ανά μετοχή για το μέρος του μετοχικού κεφαλαίου που δεν κατέχει ήδη με τη δημόσια πρόταση να αφορά 4.904.553 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό ύψους περίπου 3,25%.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα συλλογική σύμβαση διεκδικούν οι εργαζόμενοι της Τρ. Πειραιώς

Οι εργαζόμενοι μεταξύ άλλων διεκδικούν αύξηση της εισφοράς που καταβάλλει η Τρ. Πειραιώς για το αποταμιευτικό πρόγραμμα και ενίσχυση των παροχών υγείας καθώς και θεσμοθέτηση επιδομάτων ανάλογα με την θέση ευθύνης και τις σπουδές.