ΓΔ: 858.26 0.83% Τζίρος: 55.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:18:15 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ελληνικό Χρηματιστήριο

Διαγράφονται από το Χρηματιστήριο Αθηνών οι μετοχές της πρώην Creta Farms

Η διαγραφή των μετοχών θα πραγματοποιηθεί σήμερα 16 Δεκεμβρίου, ενώ όπως τονίζει η εταιρεία δεν πρόκειται να υπάρξει «επιστροφή» τους στο Χρηματιστήριο.

Τη διαγραφή των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε η εταιρεία «Αλλαντοβιομηχανία Κρεατοβιομηχανία και Χοιροτροφική Εταιρεία Ρεθύμνου ΑΒΕΕ» (πρώην Creta Farm), τονίζοντας ότι δεν θα επιστρέψουν στο ταμπλό του ΧΑ. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η «Αλλαντοβιομηχανία Κρεατοβιομηχανία και Χοιροτροφική Εταιρεία Ρεθύμνου ΑΒΕΕ» (πρώην Creta Farm), ανακοίνωσε ότι κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την 1.12.2021, αποφασίστηκε η διαγραφή από το ΧΑ των μετοχών της Εταιρείας, επειδή τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν προκύπτει προοπτική επαναδιαγραπραμάτευσης των μετόχων της, όπως επιβεβαιώθηκε κατόπιν επικοινωνίας και με την Εταιρεία.

Ως ημερομηνία αφαίρεσης των μετοχών της Εταιρείας από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ορίστηκε η Πέμπτη, 16.12.2021.

Δεδομένων των ανωτέρω η Εταιρεία ενημερώνει ότι:

  1. H Εταιρεία οφείλει να τηρεί και θα τηρεί βιβλίο μετόχων σύμφωνα με τις διατάξεις των αρ. 40 επ. του Ν. 4548/2018. Στο βιβλίο αυτό καταχωρίζονται οι μέτοχοι της Εταιρείας. Πρώτο περιεχόμενο του ως άνω βιβλίου μετόχων θα αποτελέσει με ημερομηνία αναφορά την 17.12.2021 το μετοχολόγιο της Εταιρείας όπως αποτυπώνεται αυτό στα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών με ημερομηνία αναφοράς την 16.12.2021. Το βιβλίο μετόχων της Εταιρείας θα τηρείται κατά τις κοινές διατάξεις περί μη εισηγμένων Εταιρειών όπως ορίζει ο Ν. 4548/2018 και προς διευκρίνιση δεν θα εφαρμόζεται η περίπτωση της καταχώρησης στα αρχεία της ΕΛΚΑΤ περί μη εισηγμένων.
  2. Οι μέτοχοι της Εταιρείας μπορούν να επικοινωνούν με την Εταιρεία για οποιοδήποτε αίτημά τους και ενημέρωση στην έδρα αυτής στο Νομό Ρεθύμνου, θέση Λαντζιμάς, στο 14ο χλμ ΕΟ Ρεθύμνου Ηρακλείου. Ομοίως οι ρυθμίσεις του Ν. 4548/2018 θα τηρούνται και για τις νόμιμες δημοσιεύσεις και τυχόν ενημερώσεις μετόχων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εταιρεία διατηρεί και θα συνεχίσει να διατηρεί τον κάτωθι εταιρικό ιστότοπο: https://dimosiefseisallantoviomichanias.com/

Η εταιρεία υπενθυμίζει ότι τα στοιχεία δημοσιότητας αυτής στο ΓΕΜΗ είναι προσβάσιμα στον κάτωθι σύνδεσμο: https://www.businessregistry.gr/publicity/show/22059150000».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εκδήλωση γνωριμίας με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο

Σε φιλικό κλίμα υπουργοί, στελέχη τραπεζών και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και επενδυτών γνωρίστηκαν με τον Γιάννο Κοντόπουλο και παράλληλα αποχαιρέτισαν τον απερχόμενο Σωκράτη Λαζαρίζη
varangis_qatar
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βαράγκης: Εκδόθηκε η απόφαση εξυγίανσης, αναμένουμε το περιεχόμενό της

Απαντώντας σε ερώτηση του ΧΑ η εταιρία διευκρινίζει ότι έχει ενημερωθεί για την έκδοση της σχετικής απόφασης αλλά θα προβεί σε ανακοινώσεις μόλις λάβει γνώση του περιεχομένου της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΧΑΕ: Παραιτήθηκε ο Μ. Ανδρεάδης από διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών

Μέχρι την επιλογή του στελέχους που θα καλύψει τον ρόλο του αποχωρούντος, χρέη επιτελικού διευθυντή θα εκτελεί ο επιτελικός διευθυντής Χρηματοοικονομικών Νικόλαος Κοσκολέτος.