ΓΔ: 1442.21 -2.00% Τζίρος: 115.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Εβροφάρμα

Εκτακτη ΓΣ για την Εβροφάρμα για έκδοση ομολογιακού ως 15 εκατ. ευρώ

Σε γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους της η και ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η έκδοση κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ως 15 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ των θεμάτων της γενικής συνέλευσης της Εβροφάρμα είναι η έκδοση κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ως 15 εκατ. ευρώ και η αντικατάσταση του Προέδρου της επιτροπής ελέγχου. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 18η Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08.30 το πρωί στο Διδυμότειχο, στην έδρα της εταιρείας στο 1ο χλμ. Ε.Ο. Διδυμοτείχου - Ορεστιάδος για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Έγκριση έκδοσης νέου Κοινού Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Ομολογιακού Δανείου σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 4548/2018 και 3156/2003, έως ποσού €15.000.000, και παροχή εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.
2. Αντικατάσταση Προέδρου Επιτροπής Ελέγχου.
3. Εναρμόνιση του Καταστατικού της Εταιρείας με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018, ως ισχύει.
4. Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας που αφορά τη διάρκεια.
5. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρείας που αφορά το σκοπό.
6. Έγκριση της Πολιτικής Αποδοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 110 παρ.2 ν. 4548/2018 όπως ισχύει.
7. Διάφορες ανακοινώσεις

Όλοι οι μέτοχοι έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βύθισαν σε ζημιές την Εβροφάρμα οι ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες

Σημαντική αύξηση του τζίρου με ώθηση από τις εξαγωγές. Η εταιρεία κατέβαλε προσπάθειες μείωσης του λειτουργικού κόστους και μετακύλησης του υπερβάλλοντος κόστους παραγωγής στις τιμές των προϊόντων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιστρέφει στην αγορά μετά από 10 χρόνια απουσίας το brand της ΑΓΝΟ

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία στοχεύει στο πρώτο εξάμηνο του έτους οι νέοι κωδικοί της ΑΓΝΟ να βρεθούν σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Τα σχέδια για την αξιοποίηση του εργοστασίου της εταιρείας στο Λαγκαδά.