ΓΔ: 879.23 0.27% Τζίρος: 48.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Yalco

Σε συζητήσεις με επενδυτικά σχήματα η διοίκηση της Yalco

Σύμφωνα με σχετική ανακόινωση της εταιρίας υπάρχουν ουσιαστικές συζητήσεις με επενδυτικά σχήματα ενώ η ομαλή έκβαση των διαπραγματεύσεων απαιτεί επιπλέον χρόνο.

Για ουσιαστικές συζητήσεις με επενδυτικά σχήματα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Yalco σημειώνοντας παράλληλα ότι οι συζητήσεις και διαβουλεύσεις που πραγματοποιούνυαι απαιτούν χρόνο. Παράλληλα σημειώνται ότι για τη διασφάλιση της περιουσίας και των δικαιωμάτων της εταιρίας, προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Aκολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η Διοίκηση της Yalco, ενόψει ληφθέντων μέτρων αναγκαστικής εκποίησης των ενυπόθηκων ακινήτων της, όπως είχε γνωστοποιηθεί κατά την δημοσιοποίηση της ετήσιας χρηματοοικονομικής έκθεσης της 31ης Δεκεμβρίου 2018, καθώς επίσης και για την στήριξη των προσπαθειών εύρεσης λύσης, προχώρησε στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες για την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων της Εταιρείας.

Υπάρχουν ουσιαστικές συζητήσεις με επενδυτικά σχήματα και η ομαλή έκβαση των διαπραγματεύσεων απαιτεί επιπλέον χρόνο, όπως επίσης και διασφάλιση της περιουσίας της εταιρείας, που δεν μπορούσε να επιτευχθεί με κάποιο άλλο ένδικο βοήθημα ή μέσο.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση στις αρχές Δεκέμβρη για τα αποτελέσματα των ενεργειών που έχει προβεί η εταιρεία.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Yalco: Πώληση ακινήτου στην Prodea με τίμημα ύψους 8,25 εκατ.

Η εταιρεία προέβη σε συμβόλαιο μίσθωσης μέρους του ακινήτου με την αγοράστρια εταιρεία, για την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων της εταιρείας όσον αφορά την παραγωγική της δραστηριότητα αλλά και την παροχή των υπηρεσιών logistics.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παραιτήθηκε από δικόγραφο για παύση πληρωμών η Yalco

Η Yalco παραιτήθηκε από το δικόγραφο της δήλωσης παύσης πληρωμών, το οποίο επρόκειτο να ζητηθεί σήμερα ενώπιον του πολυμελούς πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης (εκούσια δικαιοδοσία). Οι συζητήσεις με επενδυτικά σχήματα είναι σε εξέλιξη.