ΓΔ: 788.46 -0.37% Τζίρος: 51.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Στο fund SMERemediumCap πέρασε η Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική

Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια, η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου και των υπηρεσιών παροχής ολοκληρωμένης, υψηλού επιπέδου κτηνιατρικής φροντίδας στα ζώα συντροφιάς.

Την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών και την ταυτόχρονη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Πλακεντία Κτηνιατρική ΑΕ ανακοίνωσε το Επενδυτικό Ταμείο SMERemediumCap (“SMERC”), του οποίου Εκτελεστικός Πρόεδρος είναι ο κ. Νικόλαος Καραμούζης.. Η εταιρεία Πλακεντία Κτηνιατρική ΑΕ (“Πλακεντία”) είναι ιδιοκτησίας του κ. Ιγνάτιου Λιαπή, διακεκριμένου κτηνιάτρου και ιδρυτή της Πλακεντίας Κτηνιατρικής Κλινικής, μιας από τις μεγαλύτερες και αρτιότερες μονάδες παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών στα ζώα συντροφιάς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο κτηνίατρος Ιγνάτιος Λιαπής θα αναλάβει εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας, ενώ παραμένει μέτοχος μειοψηφίας και θα ηγηθεί, σε στενή συνεργασία  με το SMERC, της υλοποίησης ενός φιλόδοξου επενδυτικού και επιχειρηματικού σχεδίου ανάπτυξης των υπηρεσιών της Κτηνιατρικής των ζώων συντροφιάς στην Ελλάδα.

Στόχος είναι, μέσα στα επόμενα χρόνια, η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου και των υπηρεσιών παροχής ολοκληρωμένης, υψηλού επιπέδου κτηνιατρικής φροντίδας στα ζώα συντροφιάς και παράλληλα να αναπτυχθούν σχέσεις σεβασμού και εμπιστοσύνης τόσο με τους κηδεμόνες τους, όσο και με την κτηνιατρική κοινότητα στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την Πλακεντία

Η Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική (www.plakentiavet.gr) βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή Αττικής και  δραστηριοποιείται στον κλάδο των κτηνιατρικών υπηρεσιών από το 2015.
 
Η Κλινική είναι δυναμικότητας 25 θέσεων νοσηλείας (απλής και εντατικής) και απασχολεί 50 άτομα (εξειδικευμένους κτηνιάτρους, κτηνιάτρους, νοσηλευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό). Η κλινική διαθέτει 4 εξεταστήρια, 4 αίθουσες χειρουργείων, πλήρως εξοπλισμένο αιματολογικό και βιοχημικό εργαστήριο, ακτινολογικό και υπερηχοτομογραφικό τμήμα, βιβλιοθήκη, και αίθουσα σεμιναρίων. 

Οι κύριες δραστηριότητες της Πλακεντίας Κτηνιατρικής Κλινικής είναι: Η παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στα ζώα συντροφιάς 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, η παροχή εξειδικευμένων κτηνιατρικών υπηρεσιών από εξειδικευμένους κτηνιάτρους κατόπιν ραντεβού και τέλος η διασπορά της κτηνιατρικής επιστημονικής γνώσης στη κτηνιατρική κοινότητα μέσω της διοργάνωσης σεμιναρίων στους χώρους της κλινικής. Η κλινική περιθάλπει περισσότερα  από 5.000 ασθενή ζώα ετησίως και σαν δευτεροβάθμια νοσηλευτική μονάδα συνεργάζεται με περισσότερους από 350 κτηνιάτρους από όλη τη χώρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Στηρίζει τη βιομηχανική επένδυση της Intertrade Hellas

Ο CEO της Τρ. Πειραιώς Χ. Μεγάλου τόνισε την σημασία εμβληματικών έργων στην χώρα και αναφέρθηκε στην στρατηγική απόφαση της Τράπεζας να στηρίζει τα βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια που ενισχύουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των επιχειρήσεων
hellenic train
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΡΓΟΣΕ: Στρατηγικό σχέδιο επενδύσεων ύψους 4,5 δισ. ευρώ

έργα κομβικής σημασίας που αναβαθμίζουν την «ραχοκοκαλιά» του σιδηροδρόμου, δηλαδή του κεντρικού άξονα Πάτρα-Αθήνα- Θεσσαλονίκη/Ειδομένη-Προμαχώνας, καθιστώντας το δίκτυο της χώρας πλήρως ηλεκτροκίνητο.
Stathopoulos-Nikos-BC Partners
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ν. Σταθόπουλος: Η Ελλάδα αποτελεί ελκυστικό προορισμό για επενδύσεις

Μιλώντας για το περιβάλλον που διαμορφώνει η παγκόσμια κρίση, ο πρόεδρος της BC Partners υπογράμμισε πως ο κόσμος είχε πάνω από τέσσερις δεκαετίες να βιώσει τόσο υψηλά επίπεδα πληθωρισμού.
OLTH, Thessaloniki, Limania
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το έργο επέκτασης του Προβλήτα 6, το οποίο αναβαθμίζει τη θέση του Λιμένα της Θεσσαλονίκης όπου θα μπορεί πλέον να εξυπηρετεί πλοία χωρητικότητας έως 24.000 TEU.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κρι Κρι: Προχώρησε στην έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 6,5 εκατ. ευρώ

Όπως αναφέρει η γαλακτοβιομηχανία, το δάνειο θα χρηματοδοτήσει το επενδυτικό πρόγραμμα για την επέκταση της παραγωγικής δυναμικότητας της επιχείρησης στις γραμμές παραγωγής γιαούρτης και παγωτού.