ΓΔ: 788.46 -0.37% Τζίρος: 51.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

TΙΤΑΝ: Στις 9 Μαΐου θα γίνει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022, στις 4.00 μ.μ. ώρα Ελλάδας και Κύπρου, στο Βέλγιο.

Έκτακτη Γενική συνέλευση των μετόχων της Titan Cement International S.A. θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου 2022 και Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων θα γίνει στις 12 Μαΐου 2022.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη της πανδημίας και τους περιορισμούς που ενδέχεται να είναι σε ισχύ κατά τον χρόνο των Συνελεύσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο ενθαρρύνει όλους τους μετόχους να αποφύγουν τη φυσική παρουσία τους στις Συνελεύσεις. Αναλυτικότερα:

  • Η  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022, στις 4.00 μ.μ. ώρα Ελλάδας και Κύπρου, στο Βέλγιο. Οι μέτοχοι μπορούν να συμμετάσχουν στη συνέλευση είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω αντιπροσώπου στην οποία περίπτωση το έγγραφο εξουσιοδότησης (πληρεξούσιο) θα πρέπει να έχει αποσταλεί στην Εταιρία το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 3 Μαΐου 2022. Η ψήφιση των θεμάτων μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:  α) με φυσική παρουσία στη συνέλευση και β) διά αλληλογραφίας πριν από τη Συνέλευση μέχρι την Τρίτη, 3 Μαΐου 2022. 
  • Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 στις 11.00 π.μ. ώρα Ελλάδας και Κύπρου, στην Κύπρο. Οι μέτοχοι μπορούν να συμμετάσχουν στη συνέλευση είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω αντιπροσώπου στην οποία περίπτωση το έγγραφο εξουσιοδότησης (πληρεξούσιο) θα πρέπει να έχει αποσταλεί στην Εταιρία το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022. Η παρακολούθηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης είναι δυνατή είτε με φυσική παρουσία, είτε σε απευθείας μετάδοση μέσω διαδικτύου (webcast). 

Η ψήφιση των θεμάτων μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους: α) με φυσική παρουσία στη συνέλευση, β) διά αλληλογραφίας πριν από τη συνέλευση μέχρι την Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 και γ) διαδικτυακά, μέσω online ψηφοφορίας κατά τη διάρκεια της συνέλευσης. H διαδικτυακή παρακολούθηση της Συνέλευσης θα πραγματοποιείται μέσω του συνδέσμου που θα έχει κοινοποιηθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όσους μετόχους κάνουν το σχετικό αίτημα μέχρι την Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022. Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την παρακολούθηση θα είναι δυνατή από την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 στις 10:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας και Κύπρου) μέχρι το τέλος της Συνέλευσης. 

Τα θέματα των Συνελεύσεων, η ετήσια έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή και ψήφιση στις Συνελεύσεις καθώς και οι αναλυτικές προσκλήσεις, διατίθενται στην ιστοσελίδα της Εταιρίας: https://ir.titan-cement.com/en/shareholder-center/annual-general-meetings
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΙΤΑΝ: Σε επίπεδα ρεκόρ ο τζίρος και άλμα των καθαρών κερδών στα 89,6 εκατ.

Η ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας και η άνοδος των κατασκευών διαμόρφωσε στα 1,71 δισ. ευρώ τον τζίρο του ομίλου ΤΙΤΑΝ σημειώνοντας άνοδο 6,7% το 2021. Σε ιστορικό υψηλό οι πωλήσεις στις ΗΠΑ. Επιστροφή κεφαλαίου 50 εκατ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τιτάν: Άλμα κερδών 158% μετά τη μείωση εξόδων για τόκους

Στα 142,6 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα EBITDA, με τα καθαρά κέρδη να υπερδιπλασιάζονται και να φθάνουν στα 58 εκατ. ευρώ στο α' εξάμηνο του 2021. Ενισχυμένη η δραστηριότητα του ομίλου στις περισσότερες περιοχές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nέα εποχή για την Τιτάν: Ο Γαλλορουμάνος Μ. Cobuz στο τιμόνι του ομίλου

Ο Marcel Cobuz αναλαμβάνει πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής του ομίλου από τις 15 Οκτωβρίου διαδεχόμενος τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου του ΔΣ στη θέση του κ. Τάκη Αράπογλου