ΓΔ: 788.46 -0.37% Τζίρος: 51.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
minoan-lines
Φώτο: Shutterstock

Καθήκοντα διευθ. συμβούλου στις Μινωικές Γραμμές ανέλαβε ο Λ. Σιγάλας

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Μινωικών Γραμμών, Emanuele Grimaldi και τα μέλη του ΔΣ της ακτοπλοϊκής ευχαρίστησαν τον Αντώνη Μανιαδάκη που βρισκόταν στη θέση του διευθ. συμβούλου στα δύσκολα χρόνια της εταιρείας.

Νέος διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών εξελέγη ο κ. Λούκας Σιγάλας αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του από 1ης Ιουνίου 2022. Σημειώνεται ότι την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας και συνεδρίασε και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας κατείχε έως τώρα ο Αντώνης Μανιαδάκης ο οποίος θα αποσυρθεί από τη θέση του. Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Μινωικών Γραμμών, Emanuele Grimaldi, και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν τον κ. Μανιαδάκη για τη δέσμευση και την αφοσίωσή του όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας.

Υπενθυμίζουμε πως φέτος οι Μινωικές Γραμμές συμπληρώνουν 50 χρόνια από την ίδρυσή τους, με την εταιρεία να έχει καταφέρει και να εξελιχθεί έχοντας καταφέρει να διακριθεί  από έγκριτους και διεθνείς φορείς και οργανισμούς ως μια από τις καλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες με το πιο αναγνωρίσιμο/κορυφαίο Brand Name στον κλάδο που υπηρετούν. 

Παρά τις συνεχείς προκλήσεις που η εταιρεία «Μινωικές Γραμμές» αντιμετώπισε την τελευταία 15ετία, κατάφερε να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της, ενώ έχει εξοφλήσει το σύνολο του τραπεζικού της δανεισμού και ταυτόχρονα έχει προχωρήσει στην προσαρμογή του στόλου της ώστε να εναρμονίζεται με τα αυστηρότερα πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

minoan-lines
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λουκάς Σιγάλας: Μεγάλες οι αναπτυξιακές δυνατότητες των Μινωϊκών Γραμμών

Σχετικά με το υψηλό κόστος καυσίμων που καταλαμβάνει περίπου αυτή τη στιγμή το 70% των λειτουργικών εξόδων ενός πλοίου δηλώνει ότι είναι κάτι που επηρεάζει τη λειτουργικότητα του κλάδου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαψεύδει δημοσίευμα για απορρόφησή της από την Attica Group η ΑΝΕΚ

Η εκδότρια, με γνώμονα την προστασία του επενδυτικού κοινού και την ομαλή λειτουργία της αγοράς, προβαίνει σε ανακοινώσεις όταν και εφόσον συντρέχουν οι εκ της ισχύουσας νομοθεσίας προϋποθέσεις, δηλώνει η εταιρεία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Group: Διερευνούμε διαρκώς τις επιχειρησιακές συνθήκες της αγοράς

Η εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά την πάγια τακτική της δεν προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων αναφορών και δημοσιευμάτων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.