ΓΔ: 882.77 0.83% Τζίρος: 40.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ένα νέο κατάστημα στην Καλαμάτα δημιούργησε η Marks & Spencer

Πρόκειται για το 27ο κατάστημα της αλυσίδας λιανικών πωλήσεων στην Ελλάδα, ενώ ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 6 Ιουνίου, ενώ βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Στο άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος προχώρησε η εταιρεία Marks & Spencer, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνικά αγορά fashion retail. 

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της πρόκειται για το πρώτο κατάστημα Marks & Spencer στην πόλη και το 27ο στην Ελλάδα, το οποίο άρχισε επίσημα τη λειτουργία του στις 6 Ιουνίου 2022. Η διαμόρφωση του νέου καταστήματος ακολουθεί τον σχεδιασμό της εταιρείας για εκσυγχρονισμό του δικτύου καταστημάτων της, προσφέροντας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μια τεχνολογικά αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία. 

Σε ένα νεοκλασικό κτίριο 5 ορόφων και 880 τ.μ., συνολικά, το νέο κατάστημα της αλυσίδας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, στη Λ. Αριστομένους & Βασιλέως Κωνσταντίνου 2. Το κατάστημα διαθέτει οθόνες σε διάφορα σημεία, προσφέροντας στους εντυπωσιακούς του χώρους, μια μοναδική εμπειρία αγορών, με σεβασμό ωστόσο στην αρχιτεκτονική του κτιρίου. Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν στο νέο κατάστημα, τη γυναικεία, ανδρική, lingerie και παιδική συλλογή των Marks & Spencer, διαχρονικά must-have κομμάτια για όλες τις ώρες της ημέρας, με τον χαρακτηριστικό συνδυασμό εξαιρετικής ποιότητας, ασυναγώνιστης κομψότητας και άνεσης που προσφέρουν τα Marks & Spencer, αλλά και αγαπημένα beauty items για καθημερινή περιποίηση. 

Με αφορμή το επίσημο άνοιγμα του νέου καταστήματος στην πόλη της Καλαμάτας, η Anita Sabarwal, Country Manager των Marks & Spencer Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Με χαρά και ενθουσιασμό ξεκινάμε την επιχειρηματική μας δράση στην πόλη της Καλαμάτας. Μια δυναμική retail αγορά, με αγοραστές που διαθέτουν ξεχωριστό ένστικτο και κριτήριο. Καλωσορίζουμε τους φίλους των Marks & Spencer στο νέο μας κατάστημα, σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της πόλης, το οποίο ευχόμαστε να αποτελέσει, σύντομα, τον νέο shopping προορισμό για κατοίκους και επισκέπτες της όμορφης Καλαμάτας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής».

Η Marks & Spencer επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη του δικτύου της σε σημαντικές αγορές, όπως αυτή της Καλαμάτας, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής της για διατήρηση και ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην αγορά. Διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες του διεθνούς brand, η δραστηριοποίηση της εταιρείας σε τοπικές αγορές πραγματοποιείται πάντα σε αρμονία και με όφελος για την τοπική κοινωνία, δημιουργώντας ποιοτικές θέσεις εργασίας. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Jumbo: Αύξηση 11% στις πωλήσεις επταμήνου, «παράλογη» η ακρίβεια

Τον Ιούλιο οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 3%, με τις πολύ καλές επιδόσεις των θυγατρικών σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία να αντισταθμίζουν την στασιμότητα στην εγχώρια αγορά όπου σημειώθηκε μείωση πωλήσεων κατά -0,5%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση των πωλήσεων κατά 12,8% για την Jumbo το α' εξάμηνο του 2022

Ο όμιλος συνεχίζει το επενδυτικό του πρόγραμμα για το 2022-2023. Στοχεύοντας στην ενίσχυση της αγοράς της Ρουμανίας, θα προχωρήσει στο άνοιγμα ενός ακόμα ιδιόκτητου υπερ-καταστήματος στο Sibiu, πριν τα Χριστούγεννα του 2022.