ΓΔ: 1217.86 0.73% Τζίρος: 85.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Yalco

Παραιτήθηκε από δικόγραφο για παύση πληρωμών η Yalco

Η Yalco παραιτήθηκε από το δικόγραφο της δήλωσης παύσης πληρωμών, το οποίο επρόκειτο να ζητηθεί σήμερα ενώπιον του πολυμελούς πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης (εκούσια δικαιοδοσία). Οι συζητήσεις με επενδυτικά σχήματα είναι σε εξέλιξη.

Η Διοίκηση της Yalco, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι παραιτήθηκε από το δικόγραφο της δήλωσης παύσης πληρωμών, το οποίο επρόκειτο να ζητηθεί σήμερα ενώπιον του πολυμελούς πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης (εκούσια δικαιοδοσία). Οι συζητήσεις με επενδυτικά σχήματα είναι σε εξέλιξη.

Παλαιότερη ανακοίνωση της εταιρείας έκανε λόγω για ουσιαστικές συζητήσεις με επενδυτικά σχήματα σημειώνοντας παράλληλα ότι οι συζητήσεις και διαβουλεύσεις που πραγματοποιούνται απαιτούν χρόνο.«Η Διοίκηση της Yalco, ενόψει ληφθέντων μέτρων αναγκαστικής εκποίησης των ενυπόθηκων ακινήτων της, όπως είχε γνωστοποιηθεί κατά την δημοσιοποίηση της ετήσιας χρηματοοικονομικής έκθεσης της 31ης Δεκεμβρίου 2018, καθώς επίσης και για την στήριξη των προσπαθειών εύρεσης λύσης, προχώρησε στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες για την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων της Εταιρείας.

Υπάρχουν ουσιαστικές συζητήσεις με επενδυτικά σχήματα και η ομαλή έκβαση των διαπραγματεύσεων απαιτεί επιπλέον χρόνο, όπως επίσης και διασφάλιση της περιουσίας της εταιρείας, που δεν μπορούσε να επιτευχθεί με κάποιο άλλο ένδικο βοήθημα ή μέσο».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Yalco: Η ΓΣ αποφάσισε την πώληση των εγκαταστάσεων της εταιρείας

To τίμημα της πώλησης, ανέρχεται στο ποσό των 3.000.000 (ευρώ) και θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της ρευστότητας της εταιρείας, για την χρηματοδότηση της δραστηριότητας και την εξυπηρέτηση των λοιπών υποχρεώσεων της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Yalco: Έκλεισε με ζημιές το 2022 παρά την αύξηση 21% των πωλήσεων

Σημαντικά βελτιωμένη εκτιμάται πως θα είναι η εικόνα της εταιρείας το 2023, με τις πωλήσεις να έχουν αυξηθεί κατά 16% στο πρώτο τρίμηνο του έτους, ενώ ενισχύεται η ζήτηση του HO.RE.CA. και του οικιακού εξοπλισμού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Yalco: Πώληση ακινήτου στην Prodea με τίμημα ύψους 8,25 εκατ.

Η εταιρεία προέβη σε συμβόλαιο μίσθωσης μέρους του ακινήτου με την αγοράστρια εταιρεία, για την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων της εταιρείας όσον αφορά την παραγωγική της δραστηριότητα αλλά και την παροχή των υπηρεσιών logistics.