ΓΔ: 834.83 -0.17% Τζίρος: 63.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Τράπεζα Πειραιώς

Τρ. Πειραιώς: Διεθνείς διακρίσεις για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow διακρίθηκε μεταξύ προγραμμάτων πιστότητας (loyalty program) που διαθέτουν κορυφαίες εταιρείες σε διεθνές επίπεδο.

Τρεις κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις έλαβε το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο των International Loyalty Awards 2022, του μεγαλύτερου θεσμού του είδους σε διεθνές επίπεδο. 

Μεταξύ περισσότερων από 200 υποψηφιοτήτων που διεκδίκησαν τα 26 βραβεία της διοργάνωσης, η Τράπεζα Πειραιώς βραβεύτηκε για το yellow στις κατηγορίες:

  • International Best Financial Services Loyalty Program or Initiative
  • Ιnternational Best B2B Loyalty Program
  • Regional Winner/Western Europe – Highly Commended all over categories of the region.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή των International Loyalty Awards 2022, «η Τράπεζα Πειραιώς πέτυχε να συμπεριλάβει μεγάλο εύρος της δραστηριότητάς της στο Πρόγραμμα Eπιβράβευσης yellow, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, όπως επίσης να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για την ίδια και τους συνεργάτες της». 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο η Τράπεζα ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις την περίοδο της πανδημίας του Covid -19, στηρίζοντας τους συνεργάτες της και τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ την ίδια στιγμή κάλυψε τις ανάγκες των πελατών της, αξιοποιώντας το Πρόγραμμα Επιβράβευσης. 

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, συμμετείχαν περισσότεροι από 500 εκπρόσωποι εταιρειών από 86 χώρες. Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow διακρίθηκε μεταξύ προγραμμάτων πιστότητας (loyalty program) που διαθέτουν κορυφαίες εταιρείες σε διεθνές επίπεδο, όπως οι American Express & British Airways, First National Bank South Africa, First Abu Dhabi Bank, MetLife, Oracle, Nectar & British Airways, Tesco, BMW, PepsiCo, Shell, Expedia Group, IKEA, Renault, Lidl, ALDI, Lenovo, WWF International.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Tράπεζα Πειραιώς στο Google Pay, οι δυνατότητες στους πελάτες

Με το Google Pay οι πελάτες της Τράπεζας έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν ανέπαφα με μία μόνο κίνηση, σε όλα τα φυσικά καταστήματα που διαθέτουν τερματικά πληρωμών (POS) με την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών.
Trapeza Peiraios, Vlachopoulos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Στηρίζει επιχειρηματικές προσπάθειες που προάγουν την εξωστρέφεια

Η Τράπεζα είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει νέες επενδύσεις που θα έχουν μακροχρόνια θετικό κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα, σημείωσε ο Θ. Βλαχόπουλος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η αμερικανική Power Factors εξαγοράζει την ελληνική Inaccess

Η νέα εταιρία που προκύπτει μετά την εξαγορά και τη συγχώνευση της Inaccess με την Power Factors θα προσφέρει ολοκληρωμένο λογισμικό παρακολούθησης εξυπηρετώντας πελάτες που αντιπροσωπεύουν ισχύ που ξεπερνά τα 200GW παγκοσμίως.
trapezes-banks
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απεργίες αύριο σε Εθνική και Τρ. Πειραιώς για επιχειρησιακές συμβάσεις

Τα σωματεία των εργαζομένων σε Εθνική και Τράπεζα Πειραιώς αντιδρούν στις έως τώρα προτάσεις των διοικήσεων για τη σύναψη επιχειρησιακών συμβάσεων. Διεκδικούν μεγαλύτερες αυξήσεις και προστασία απασχόλησης.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Κλειστά τα καταστήματα στις 21 Ιουνίου λόγω απεργίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς σημειώνει πως η διοίκηση της τράπεζας χρειάζεται να αναθεωρήσει τη στάση της και να προσέλθει σε έναν ειλικρινή διάλογο που θα στηρίζεται στις θετικές προοπτικές της τράπεζας.
Xristos Megalou, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρ. Μεγάλου: Στρατηγική επιλογής της Πειραιώς η στήριξη της αγροδιατροφής

Η επίσκεψη στη Θεσσαλία σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να σταθεί στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων, θέτοντας στη διάθεση τους πληθώρα επιλογών για χρηματοδότηση.