ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Ευρωσύμβουλοι

Ενισχύεται ο κύκλος εργασιών της Ευρωσύμβουλοι με δύο νέα έργα

Οι συμβάσεις που υπογράφηκαν είναι ανάμεσα στην εταιρεία και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος.

Τη σύναψη σημαντικών συμβάσεων ανάθεσης έργων με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, καθώς και με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία Ευρωσύμβουλοι ΑΕ.

Όπως σημειώνει τα εν λόγω έργα η υλοποίηση των οποίων θα ενισχύσει σημαντικά τον κύκλο εργασιών της εταιρείας για επόμενα δύο έτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εισηγμένη Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. ανακοινώνει την σύναψη σημαντικών συμβάσεων ανάθεσης έργων, η υλοποίηση των οποίων θα ενισχύσει σημαντικά τον κύκλο εργασιών της στα επόμενα δύο έτη.

1. Υπογράφηκε σύμβαση ανάθεσης έργου μεταξύ του «Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος» (Τ.Ε.Ε.) και της ένωσης εταιριών «Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. - KANTOR Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ελλάδας Α.Ε.», για την ανάθεση του έργου «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου για την Τεχνική Υποστήριξη της Δράσης ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2021».

Η συμβατική αξία των υπηρεσιών που θα παρασχεθούν εντός των επομένων 24 μηνών, ανέρχεται στο ποσό των 6.000.000€ πλέον Φ.Π.Α. με προαίρεση για την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών αξίας 6.000.000€ πλέον Φ.Π.Α.. Το ποσοστό συμμετοχής της Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. στην ανάδοχο ένωση, ανέρχεται σε 60%.

2. Υπογράφηκαν δυο  συνολικά συμβάσεις ανάθεσης έργου μεταξύ του «Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος» (Σ.Β.Ε.) και της «Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.» για έργα που εντάσσονται στην Πράξη «Ανάπτυξη Μηχανισμού Υποστήριξης της Εξαγωγικής Ικανότητας και Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020».

Η συνολική συμβατική αξία των υπηρεσιών που θα παρασχεθούν εντός των επομένων 12 μηνών, ανέρχεται στο ποσό των 633.000€ πλέον Φ.Π.Α.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση στις πωλήσεις το 9μηνο, μείωση του δανεισμού

Το ΕΒΙTDA, για την περίοδο του Γ' τριμήνου του 2022, ανήλθε σε 0,88 εκ ευρώ, έναντι 0,26 εκ ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα, ενώ για την περίοδο του εννιαμήνου το EBITDA του 2022, ανήλθε στο 1,33 εκ ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευρωσύμβουλοι: Αυξήθηκε κατά 30% ο κύκλος εργασιών στα 2,58 εκατ. ευρώ

Η μητρική εξακολουθώντας να βελτιώνει σταθερά την θετική καθαρή της θέση, κατάφερε μετά από πολλά χρόνια να έχει και πάλι αναλογία καθαρής θέσης έναντι του μετοχικού της κεφαλαίου ανώτερη του 0,50% φτάνοντας το 0,67%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σταθερή πορεία των μεγεθών της Ευρωσύμβουλοι, μείωση του δανεισμού

Μετά από πολλά χρόνια, στο πιστοποιητικό ελέγχου των Ορκωτών Λογιστών – Ελεγκτών, δεν υπάρχει πλέον έμφαση γνώμης για ουσιώδη αβεβαιότητα σχετικά με την συνέχιση της οικονομικής δραστηριότητας της εταιρίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το ομολογιακό δάνειο της Safe Bulkers

Το Δ.Σ. της Επιτροπής προχώρησε, παράλληλα, στην έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της Ευρωσύμβουλοι για τη δημόσια προσφορά έως 3.708.370 νέων μετοχών από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευρωσύμβουλοι: Στα 0,42 ευρώ ορίστηκε η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών

Η υπέρ το άρτιο διαφορά (μεταξύ της τιμής διάθεσης των 0,42 ευρώ και της ονομαστικής αξίας της μετοχής των 0,30 ευρώ) ύψους 445.004 ευρώ θα αχθεί σε πίστωση του λογαριασμού «Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο».