ΓΔ: 892.55 -0.08% Τζίρος: 45.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:43:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Μπλε Κέδρος

Μπλε Κέδρος: Εισέρχεται στην αγορά των logistics με αγορά ακινήτου

Το οικόπεδο 4.710,66 τ.μ. βρίσκεται στη Μεταμόρφωση και πέρασε στη Μπλέ Κέδρος έναντι 2,6 εκατ. ευρώ ενώ εντός των προσεχών εβδομάδων θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

Την απόκτηση οικοπέδου 4.710,66 τ.μ. επί του οποίου έχει ανεγερθεί πολυώροφη οικοδομή, συνολικής επιφανείας 7.279,45 τ.μ.,στη Μεταμόρφωση ανακοίνωσε η Μπλέ Κέδρος ΑΕΕΑΠ με το τίμημα της συναλλαγής να φτάνει τα 2,6 εκατ. ευρώ και η εταιρεία με την αγορά αυτή σηματοδοτεί την είσοδό της στον τομέα των αποθηκευτικών και βιομηχανικών χώρων

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εισηγμένης:

Η Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ (στο εξής: η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι σήμερα, την 01.07.2022, πλειοδότησε για την απόκτηση οικοπέδου εμβαδού 4.710,66 τ.μ. επί του οποίου έχει ανεγερθεί πολυώροφη οικοδομή, συνολικής επιφανείας 7.279,45 τ.μ., το οποίο βρίσκεται της οδού Αρτέμιδος 26 στον Δήμο Μεταμόρφωσης.

Το τίμημα που προσέφερε η Εταιρεία ανήλθε σε € 2,6 εκ. Εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται η ολοκλήρωση των διαδικαστικών ενεργειών για την απόκτηση του ανωτέρου ακινήτου.

O κ. Στυλιανός Αλεξίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ , με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την περεταίρω διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας μας με την επιτυχημένη απόκτηση του εξαιρετικού αυτού ακινήτου. Το προσφερόμενο τίμημα διαμόρφωσε την τιμή αγοράς σε ιδιαίτερα ελκυστικό επίπεδο, συγκεκριμένα κάτω από 400€/τ.μ. Η νέα μας επένδυση σηματοδοτεί την επέκταση της Εταιρείας μας στον τομέα των αποθηκευτικών και βιομηχανικών χώρων».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπλε Κέδρος: Στις 14 Ιουνίου στο ταμπλό του ΧΑ με τιμή έναρξης 2,25 ευρώ

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, τα έσοδα της Δημόσιας Προσφοράς ανέρχονται σε 16,2 εκατ. ευρώ και τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την ανέγερση ξενοδοχείου στην περιοχή της Ακρόπολης και τουριστικής μονάδας στη Μονεμβασιά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπλε Κέδρος: Μεταξύ 2,18 - 2,45 ευρώ η τιμή διάθεσης των μετοχών

Ταυτόχρονα με τον καθορισμό της Τιμής Διάθεσης, θα αποφασιστεί και η οριστική κατανομή των Νέων Μετοχών. Σε κάθε περίπτωση, η Τιμή Διάθεσης θα καθορισθεί εντός του παραπάνω αναφερόμενου δεσμευτικού εύρους τιμών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Trastor εξαγόρασε τη Σύζευξις ΕΠΕ αντί 2,3 εκατ. ευρώ

Η Trastor, συνεχίζει να αυξάνει την έκθεση της σε αποθηκευτικούς χώρους σύγχρονων προδιαγραφών, ανεβάζοντας το συνολικό αποτύπωμα της σε 52,5 χιλ.τ.μ.. Με τραπεζικό δανεισμό χρηματοδοτήθηκε η επένδυση στον Ασπρόπυργο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεχίζεται η επένδυση της Briq στον Ασπρόπυργο με την αγορά οικοπέδων

Τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία μέσω διαδοχικών αγορών στην περιοχή του Ασπρόπυργου κατέχει ενιαία οικοπεδική έκταση συνολικής επιφάνειας 102.813 τ.μ. επενδύοντας συνολικά 6,5 εκατ. ευρώ.