ΓΔ: 912.33 0.05% Τζίρος: 280.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Σε δύο ανεξάρτητους οργανισμούς διαχωρίζεται η Ernst and Young

Θα ακολουθήσουν εκτεταμένες διαβουλεύσεις με τους εταίρους ώστε να τους παρασχεθεί η απαραίτητη πληροφόρηση πριν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η ΕΥ παγκοσμίως έχει προχωρήσει στη στρατηγική αναθεώρηση των δραστηριοτήτων της, και οι επικεφαλής της EY έχουν καταλήξει στην απόφαση να προχωρήσουν με ψηφοφορία μεταξύ των εταίρων (partners) για τον διαχωρισμό της ΕΥ σε δύο ανεξάρτητους οργανισμούς, ο καθένας από τους οποίους θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος ειδικοτήτων. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν εκτεταμένες διαβουλεύσεις με τους εταίρους ώστε να τους παρασχεθεί η απαραίτητη πληροφόρηση πριν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Αναμένουμε ότι αυτό το στάδιο της διαδικασίας θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους, με την ψηφοφορία να αναμένεται να ξεκινήσει ανά χώρα στα τέλη του 2022 και να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2023.

Έχοντας εξετάσει προσεκτικά διάφορες επιλογές, πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε στο μεταβαλλόμενο τοπίο, να οικοδομήσουμε οργανισμούς που θα επαναπροσδιορίζουν το μέλλον των επαγγελμάτων μας, θα δημιουργούν συναρπαστικές νέες ευκαιρίες και θα προσφέρουν μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη αξία για τους ανθρώπους και τους πελάτες της ΕΥ, καθώς και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Η EY είναι περήφανη για την πορεία της ως κορυφαίου παγκόσμιου οργανισμού παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών. Ο κόσμος αλλάζει και οφείλουμε να προσαρμοστούμε, ώστε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να αξιοποιούμε πλήρως τις δυνατότητές μας, ανταποκρινόμενοι, παράλληλα, στις προσδοκίες και στις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων μερών.

Ανυπομονούμε να έρθουμε σε επαφή με τους πελάτες, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της EY, ώστε να μοιραστούμε μαζί τους το ισχυρό μας όραμα για το μέλλον, το οποίο θα ενισχύει τον σκοπό μας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EY: Κατακόρυφη πτώση της παγκόσμιας αγοράς δημόσιων εγγραφών το γ' τρίμηνο

Οι εταιρείες και οι επενδυτές στην αγορά των δημόσιων εγγραφών αντιμετώπισαν εντεινόμενες μακροοικονομικές προκλήσεις, αβεβαιότητα της αγοράς, αυξανόμενη αστάθεια και πτώση των τιμών των μετοχών παγκοσμίως.
digital, metasximatismos, emporio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΥ: Μονόδρομος ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων

Όπως αναφέρουν στελέχη της ΕΥ οι επιχειρήσεις πρέπει να επενδύσουν στην καινοτομία και τις τελευταίες γενιές τεχνολογίας ώστε να ενισχυθεί το αποτύπωμά τους στην αγορά ενώ βελτιώνεται και ο τρόπος διοίκησης μιας επιχειρήσης.
EY Ellados, Papazoglou
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο μοντέλο ευέλικτης εργασίας με μειωμένο ωράριο από την EY Ελλάδος

Από την 1η Ιουλίου και μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου, όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΥ θα μπορούν να επιλέξουν να εργάζονται τρεις ώρες λιγότερο κάθε εβδομάδα, ή, εναλλακτικά, να λάβουν το μειωμένο αυτό ωράριο ως επιπλέον ημέρες άδειας στο ίδιο διάστημα.