ΓΔ: 903.4 -0.52% Τζίρος: 45.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:45:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Τέλος εποχής για τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, παραιτήθηκε από το ΔΣ της Folli Follie

Η Folli Follie ανακοίνωσε την παραίτησή από το ΔΣ της του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου. Χθες είχε ανακοινωθεί η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου για αντικατάστασή του μετά από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Folli Follie υπέβαλε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας. Εχθές είχε ανακοινωθεί ότι ο Δημήτρης Βαλαχής θα αντικαταστήσει προσωρινά στο ΔΣ της Folli Follie τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, ύστερα από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου μετά από σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “FF GROUP”, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι το μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γεώργιος Δ. Κουτσολιούτσος υπέβαλε στις 16.12.2019 την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας. Η Folli Follie Α.Ε.Β.Τ.Ε. και το Διοικητικό Συμβούλιο της  Εταιρείας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κουτσολιούτσου, όρισε δε την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα την 19.12.2019, 15:00 μ.μ.

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον  Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR. Για τους σκοπούς του MAR και  του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κα. Μανταλένα  Κασιδιαροπούλου, του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στοιχεία για εμπλοκή στελεχών ΣΥΡΙΖΑ στο σκάνδαλο της Folli Follie

Μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας υπαλλήλου της εισηγμένης με τον Τζ. Κουτσολιούτσο αναφέρονται σε «πολιτικούς υποστηρικτές», δύο υπουργούς και δύο τότε βουλευτές. Το υλικό από τον έλεγχο της PWC εξετάζεται από την ανακρίτρια.