ΓΔ: 816.68 -0.30% Τζίρος: 45.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Mevaco

Η Mevaco ανέλαβε κατασκευές για φωτοβολταϊκά 5,38 εκατ. ευρώ

Με βάση το χρονοδιάγραμμα, η παραγωγή και η παράδοση των ως άνω σταθερών μεταλλικών βάσεων στήριξης αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου του έτους 2023.

Στην κατάρτιση σύμβασης για την κατασκευή - παραγωγή, προμήθεια και εγκατάσταση σταθερών μεταλλικών βάσεων στήριξης Φωτοβολταϊκού Πάρκου που πρόκειται να ανεγερθεί στο νομό Δράμας, ισχύος 100 MWp, συνολικής αξίας 5,38 εκ. ευρώ περίπου προχώρησε η εταιρεία Mevaco.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα, η παραγωγή και η παράδοση των ως άνω σταθερών μεταλλικών βάσεων στήριξης αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου του έτους 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας: 

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «MEVACO A.E.» (εφεξής «Εταιρεία»), γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χ.Α. και του άρθρου 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ότι προέβη στην κατάρτιση σύμβασης για την κατασκευή - παραγωγή, προμήθεια και εγκατάσταση  σταθερών μεταλλικών βάσεων στήριξης Φωτοβολταϊκού Πάρκου που πρόκειται να ανεγερθεί στο νομό Δράμας, ισχύος 100 MWp, συνολικής αξίας 5,38 εκ. Ευρώ περίπου.

Με βάση το συμφωνηθέν  χρονοδιάγραμμα, η παραγωγή και η παράδοση των ως άνω σταθερών μεταλλικών βάσεων στήριξης αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου του έτους 2023

Η κατάρτιση της ως άνω συμβάσεως παραγωγής και προμήθειας επιβεβαιώνει την πολυσχιδή παραγωγική ικανότητα και την ευελιξία του επιχειρηματικού μοντέλου της Εταιρείας, την αποδεδειγμένη μακρά εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει και αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αξιοπιστία αυτής στην επιτυχή, αποτελεσματική και ταχύτατη  εκτέλεση σημαντικών έργων στον τομέα των Φ/Β Πάρκων, τα οποία διακρίνονται για τις αυστηρές προδιαγραφές, τις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις και τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επεκτείνεται η Mytilineos στον τομέα των φωτοβολταϊκών σε όλο τον κόσμο

Η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνεται δυναμικά στον τομέα των έργων ηλιακής ενέργειας και στις πέντε ηπείρους. Η συνολική δυναμικότητα του ώριμου διεθνούς χαρτοφυλακίου είναι της τάξεως των 2.396 MW.
photovoltaika-parka
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 12-15 δισ. ευρώ από τους Αυστραλούς της Macquarie

Η εταιρεία είναι ο στρατηγικός επενδυτής στον ΔΕΔΔΗΕ καθώς εξαγόρασε το 49% των μετοχών του, έναντι συνολικού τιμήματος 2,1 δισ. ευρώ, ποσό που δεν περιλαμβάνεται στον επενδυτικό σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Mytilineos ξεκινά την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στην Αυστραλία

Το έργο, μόλις ολοκληρωθεί, θα έχει συνολική ισχύ 75 MW και θα παρέχει καθαρή ενέργεια που θα προέρχεται από τον ήλιο. Θα παράγει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για να τροφοδοτεί περίπου 27.000 νοικοκυριά.