ΓΔ: 789.11 -0.29% Τζίρος: 38.22 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:04:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τρ. Πειραιώς: Διεθνής διάκριση για την εφαρμογή winbank

Η αξιολόγηση έγινε από συντάκτες του διεθνούς κύρους αμερικανικού περιοδικού Global Finance με διεθνή εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας, λαμβάνοντας υπόψη την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και εφαρμογών από τις τράπεζες.

H winbank της Τράπεζας Πειραιώς βραβεύθηκε για την winbank mobile εφαρμογή, αποσπώντας τον τίτλο “The Best Mobile Banking App in Western Europe for 2022 (Consumer)" στο διαγωνισμό Global Finance Best Digital Bank Awards 2022 που διοργανώθηκε από το περιοδικό Global Finance.

Η αξιολόγηση έγινε από συντάκτες του Glοbal Finance με διεθνή εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας και των Τραπεζών, λαμβάνοντας υπόψη την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, την παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών και τη λειτουργικότητα των ψηφιακών εφαρμογών.

Ενδεικτικά τα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

  • χρήση νέων τεχνολογιών (chatbot using AI)
  • χρήση της τεχνολογίας geolocation για τον εντοπισμό ATM & καταστημάτων
  • εκπαιδευτικού υλικού online videos
  • υποστήριξη διασύνδεσης (aggregation) με άλλες Τράπεζες
  • ολοκληρωμένη εικόνα πελάτη (consumer dashboard)
  • δυνατότητα προγραμματισμού ραντεβού
  • εργαλεία οικονομικού προγραμματισμού (Personal Finance Management)
  • εργαλεία διαχείρισης καρτών (προσωρινή απενεργοποίηση / ενεργοποίηση κάρτας)

Εξίσου, σημαντικό ρόλο στην αξιολόγηση της εφαρμογής είχε το ποσοστό του πελατολογίου της Τράπεζας Πειραιώς που χρησιμοποιεί την εφαρμογή, καθώς και η ετήσια αύξηση χρήσης που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια.

Ο Δημήτρης Μαυρογιάννης, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Group Chief Operating Officer της Τράπεζας Πειραιώς, παρέλαβε το βραβείο στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου στο Dubai και ανέφερε σχετικά: «H Τράπεζα Πειραιώς εμπλουτίζει συνεχώς τις πρωτοποριακές υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής που παρέχει μέσω της winbank, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες για τη συνεχή αναβάθμιση των λειτουργικών της συστημάτων με στόχο την άνετη και ταχεία κάλυψη των αναγκών των πελατών της».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι όροι της εθελουσίας στην Πειραιώς, ποιοι εργαζόμενοι εξαιρούνται

Στο Πρόγραμμα έχουν δικαίωμα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μόνο οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς με συμβάσεις αορίστου χρόνου / έμμισθης εντολής, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν συμπληρώσει 5ετή συνεχόμενη υπηρεσία την 31η Δεκεμβρίου 2022.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Στηρίζει τη βιομηχανική επένδυση της Intertrade Hellas

Ο CEO της Τρ. Πειραιώς Χ. Μεγάλου τόνισε την σημασία εμβληματικών έργων στην χώρα και αναφέρθηκε στην στρατηγική απόφαση της Τράπεζας να στηρίζει τα βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια που ενισχύουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των επιχειρήσεων
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Αυξάνει τις εταιρικές χρηματοδοτήσεις της με κριτήρια ESG

Η τράπεζα είναι η πρώτη στην Ελλάδα που προχώρησε στην παροχή χρηματοδοτήσεων με ESG χαρακτηριστικά και ρήτρες περιβαλλοντικής αειφορίας σε κλάδους, από την ενέργεια και τη βιομηχανία μέχρι και πρόσφατα τη ναυτιλία.