ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
epsilon net
Φώτο: Epsilon Net

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Το 85% των επιχειρήσεων επέλεξαν την Epsilon HR

H EPSILON HR, μέλος του Ομίλου EPSILON NET υποστηρίζει σήμερα με τις εφαρμογές της την συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων, με τον υπολογισμό της μισθοδοσίας για πάνω από 1.800.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Το 85% των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην Α’ ΦΑΣΗ εφαρμογής του μέτρου της ψηφιακής κάρτας εργασίας έχουν επιλέξει τις εφαρμογές της EPSILON HR.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας ξεκίνησε σταδιακά να εφαρμόζεται από την 1/7/22 σε «ειδική ομάδα» μεγάλων εταιρειών και με πλήρη εφαρμογή για τις επιχειρήσεις της Α’ ΦΑΣΗΣ από την 1/11/2022.

Ήδη, περισσότεροι από 120.000 εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην Α’ ΦΑΣΗ εφαρμογής του νέου μέτρου (όλα τα Τραπεζικά Ιδρύματα & τα Super Market με προσωπικό άνω των 250 εργαζομένων), έχουν συμμορφώσει τη λειτουργία τους. Οι επιχειρήσεις αποστέλλουν ηλεκτρονικά σε καθημερινή βάση & real-time στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας τον χρόνο έναρξης & λήξης εργασίας των εργαζομένων τους με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Η νέα νομοθεσία θα εφαρμοστεί σταδιακά στη Β’ ΦΑΣΗ, στο σύνολο των επιχειρήσεων της χώρας, με πρώτο κρίσιμο στάδιο την ολοκλήρωση της «απογραφής «των εργαζομένων τους έως τις 30/11/2022, σύμφωνα με όσα ορίζει η σχετική νομοθετική ρύθμιση για το νέο Ψηφιακό Ωράριο. H EPSILON HR, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, η Leader εταιρία πληροφορικής στα συστήματα Μισθοδοσίας, HRM και Ωρομέτρησης υποστηρίζει σήμερα με τις εφαρμογές της την συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων, με τον υπολογισμό της μισθοδοσίας για πάνω από 1.800.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 85% του συνόλου των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην Α’ ΦΑΣΗ εφαρμογής του μέτρου (51 εταιρίες) έχουν επιλέξει και αξιοποιούν ήδη τις εφαρμογές της EPSILON HR για την «ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ» και την τεχνολογική διασύνδεση με τα πληροφοριακά τους συστήματα υπολογισμού της μισθοδοσίας και με το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι στις εταιρίες αυτές συμπεριλαμβάνονται :

  • σχεδόν όλα τα Super Market της χώρας (ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, MARKET IN, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, κ.ά.), και
  • η πλειοψηφία των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων, δύο εκ των τεσσάρων Τραπεζικών Ιδρυμάτων (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ALPHA BANK)

Το σύνολο των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει η EPSILON HR παρέχει αυτόματη διασύνδεση με το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, ώστε να αποστέλλονται σε πραγματικό χρόνο οι κινήσεις των εργαζομένων, ενώ παράλληλα παρέχει μια αποκλειστική «All in One Solution» που εξασφαλίζει τη διασύνδεση της Ψηφιακής Κάρτας με τα πληροφοριακά συστήματα :

  • Ωρομέτρησης,
  • Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, και
  • Μισθοδοσίας της κάθε επιχείρησης

Ο Όμιλος EPSILON NET, ως ο καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Ελληνικών Επιχειρήσεων επενδύει αδιαλείπτως σε τεχνολογίες αιχμής, προσφέρει μια σειρά συνολικών λύσεων για τις πιο απαιτητικές σύγχρονες ανάγκες αποτελώντας έναν one-stop-shop προορισμό για το σύγχρονο επαγγελματία. Με την EPSILON HR να πρωτοστατεί ξεκάθαρα στον τομέα της Μισθοδοσίας, Ωρομέτρησης και HRM, ηγείται στην αγορά με τις πλέον καινοτόμες λύσεις και για τη σημαντική εργασιακή αλλαγή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, με αυξημένη αίσθηση της ευθύνης και πρωτοπορίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την εξαγορά του 80% της Ορόσημο Πληροφορική ανακοίνωσε η Epsilon Net

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση το τίμημα είναι 1,36 εκατ. ενώ προβλέπεται earn out bonus ύψους 240.000 ευρώ που θα καταβληθεί στους παλαιούς μετόχους ανάλογα με τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρίας το 2024 και το 2025.
epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Αύξηση 92% στα κέρδη προ φόρων και 60% στον τζίρο το 9μηνο

Ο Όμιλος διαθέτει αρνητικό καθαρό δανεισμό ύψους 0,18 εκατ. ευρώ. Στον υπολογισμό του αρνητικού δανεισμού δεν έχει συμπεριληφθεί ποσό 2,89 εκατ. ευρώ, που έχει επενδυθεί σε τίτλους σταθερής απόδοσης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 7,5% της Epsilon Net, ποιοι είναι οι όροι

Η Εθνική Τράπεζα θα καταβάλει 7,4 ευρώ ανά μετοχή, με το συνολικό τίμημα να ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα υπάρχει option για την απόκτηση ενός επιπλέον 7,5% τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας συμφωνίας.