ΓΔ: 1054.59 0.84% Τζίρος: 89.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ELPE_Siamisis
Ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Α. Σιάμισιης. Στο φόντο το νέο λογότυπο του ομίλου. Πηγή: ΕΛΠΕ.

Helleniq Energy: Εκπτώσεις και πρωτοβουλίες για το πετρέλαιο θέρμανσης

Με αφορμή την έναρξη της διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης η ΕΚΟ προχώρησε σε ειδική προσφορά για τους καταναλωτές που περιλαμβάνει έκπτωση 5% στη τελική τιμή και δυνατότητα πληρωμής σε 12 δόσεις.

Ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον όμιλο HELLENiQ ENERGY οι εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες για το πετρέλαιο θέρμανσης οι οποίες -όπως επισημαίνεται- καταλήγουν σε τελική τιμή 1,312 ευρώ ανά λίτρο για προμήθεια πετρελαίου από την ΕΚΟ.

Συγκεκριμένα ο όμιλος προχώρησε στη μείωση της διυλιστηριακής τιμής πώλησης προς όλες τις εταιρείες εμπορίας με ειδική έκπτωση 0,075 ευρώ στην τελική τιμή με ΦΠΑ, επιπλέον της κρατικής επιδότησης 0,25 ευρώ με ΦΠΑ ανά λίτρο, που έχει ήδη ενσωματωθεί. Η έκπτωση θα ισχύσει μέχρι τέλος Οκτωβρίου προκειμένου να βοηθήσει τον αρχικό εφοδιασμό.

Ειδική προσφορά από την ΕΚΟ για τους καταναλωτές που επιλέγουν να εφοδιαστούν με πετρέλαιο θέρμανσης απευθείας από την Εταιρεία, που περιλαμβάνει έκπτωση 5% στη τελική τιμή (η προσφορά ισχύει έως 21 Νοεμβρίου 2022) και δυνατότητα πληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης με έως και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες ελληνικών τραπεζών για όλη την περίοδο της διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης.

Με βάση τα παραπάνω, αναφέρει ο όμιλος, οι καταναλωτές έχουν σήμερα 14/10/2022, τη δυνατότητα να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης από την ΕΚΟ στην τιμή των 1,312 ευρώ με ΦΠΑ ανά λίτρο. Προσθέτει ακόμη ότι επειδή η τελική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης διαμορφώνεται καθημερινά με βάση τις διεθνείς τιμές και την ισοτιμία δολαρίου σε ευρώ, η τιμή ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, ωστόσο οι παραπάνω εκπτώσεις θα παραμείνουν σε ισχύ, για τα προαναφερθέντα διαστήματα.

«Με αφορμή την έναρξη της διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης, ο όμιλος HELLENiQ ENERGY, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που δημιουργεί η παγκόσμια ενεργειακή κρίση και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, προχωρά σε μια σειρά από πρωτοβουλίες προκειμένου να στηρίξει τη μεγάλη μερίδα των νοικοκυριών που το χρησιμοποιούν», καταλήγει η HELLENiQ ENERGY.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

SingularLogic: Ανέλαβε έργο μέτρησης της ενεργειακής απόδοσης για την ΕΚΟ

Tο έργο περιλαμβάνει μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση μετρητικού εξοπλισμού σε 20 εγκαταστάσεις αποθήκευσης / διακίνησης καυσίμων και σταθμών ανεφοδιασμού αεροσκαφών, στα κεντρικά γραφεία και σε 158 πρατήρια.
ELPE_Siamisis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

HELLENiQ Energy: Κέρδη 1 δισ. ευρώ, μοιράζει μέρισμα 0,50 ευρώ ανά μετοχή

Οι πωλήσεις πετρελαιοειδών διαμορφώθηκαν στους 14,3 εκατ. τόνους, με τις εξαγωγές να διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα. Αρχίζει να φαίνεται η θετική συνεισφορά των επενδύσεων σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διυλιστήριο ανανεώσιμου diesel στη Θεσσαλονίκη σχεδιάζει η HelleniQ Energy

«Στην HELLENiQ Energy βασιζόμαστε σε δύο πυλώνες: τη βασική μας δραστηριότητα και την ανάπτυξη στη νέα ενέργεια», τόνισε ο διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας της εταιρείας, Σπύρος Κιαρτζής.
ELPE_Siamisis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ισχυρές επιδόσεις από την HelleniQ Energy, στα 755 εκατ. ευρώ η κερδοφορία

Διευρυμένα περιθώρια διύλισης και αυξημένες εξαγωγές ήταν μεταξύ των παραγόντων που οδήγησαν στη μεγάλη αύξηση της κερδοφορίας. Η διοίκηση αποφάσισε τη διανομή επιπλέον προσωρινού μερίσματος ύψους 0,25/μετοχή.