ΓΔ: 2288.83 -2.82% Τζίρος: 389.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φωτο: ΑΠΕ

Galaxy Cosmos Mezz Plc: Από 31/10 σε διαπραγμάτευση οι μετοχές στην ΕΝ.Α. PLUS

Στις 20 Οκτωβρίου 2022 η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της Εταιρείας στην ΕΝ.Α. PLUS

Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 πρόκειται να αρχίσει η διαπραγμάτευση 86.941.164 κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας 0,27 ευρώ εκάστη, της εταιρείας Galaxy Cosmos Mezz Plc, στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης ΕΝ.Α. PLUS της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στις 20 Οκτωβρίου 2022 η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της Εταιρείας στην ΕΝ.Α. PLUS. Σύμβουλος ΕΝ.Α. της Εταιρείας για την Ένταξη ορίστηκε η Grant Thornton A.E.

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής της Εταιρείας είναι «ΓΚΜΕΖΖ» με ελληνικούς χαρακτήρες και “GCMEZZ” με λατινικούς χαρακτήρες.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας είναι 0,27 ευρώ ανά μετοχή.

Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και στους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων Μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πριν από την έναρξη της διαπραγμάτευσης στις 31 Οκτωβρίου 2022.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική οικονομία νόμισμα
ΑΓΟΡΕΣ

Άνοδος στην αγορά εταιρικών ομολόγων στο ελληνικό Χρηματιστήριο

Το 2025, η αγορά εταιρικών ομολόγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενισχύθηκε σε μέγεθος και ρευστότητα, με blue-chip εταιρείες να αντλούν κεφάλαια μέσω ομολόγων, ενώ πραγματοποιήθηκαν τέσσερις μεγάλες εκδόσεις από Αιγαίου, ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, Lamda και Aktor Group.
πτώση χρηματιστηρίου
ΑΓΟΡΕΣ

Ισχυρή εβδομαδιαία πτώση 3,11% στο Χρηματιστήριο μετά από οκτώ άνοδους

Με πτώση 3,11% έκλεισε η αγορά αυτή την εβδομάδα, μετά από οκτώ ανοδικές εβδομάδες και συνολικά κέρδη 12,27%. Η Goldman Sachs παραμένει θετική για το ΧΑ, ανεβάζοντας την εκτίμηση του Γενικού Δείκτη στις 2.500 μονάδες.
Αγορές-Χρηματιστήρια
ΑΓΟΡΕΣ

Βύθιση τιμών με -2,82% στο Χρηματιστήριο και μαζικές ρευστοποιήσεις

Μαζικές ρευστοποιήσεις στο ΧΑ με τον Γενικό Δείκτη να υποχωρεί 2,82% στις 2.288,83 μονάδες και τον τζίρο να εκτοξεύεται στα 389 εκατ. ευρώ, με ισχυρές πιέσεις σε τράπεζες, Τιτάν και ΔΕΗ και φρένο στο ανοδικό σερί των τελευταίων εβδομάδων
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Ισχυρές πιέσεις στο ΧΑ λόγω διεθνούς αβεβαιότητας και φόβων για AI

Ισχυρές πιέσεις καταγράφει το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον Γενικό Δείκτη να υποχωρεί εν μέσω της διεθνούς αβεβαιότητας που προκαλεί η τεχνητή νοημοσύνη. Στραμμένα τα βλέμματα σε πληθωρισμό των ΗΠΑ και ανάπτυξη στην Ευρωζώνη.