ΓΔ: 1041.51 0.82% Τζίρος: 120.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Τη συνεργασία της με τον Κ. Αποστολίδη ανακοίνωσε η Howden Hellas

Ο νέος επικεφαλής Ανάπτυξης Εργασιών Ελλάδας και Κύπρου στην HOWDEN HELLAS σημείωσε ότι η τεχνογνωσία και το μέγεθος της εταιρείας αποτελούν εχέγγυα ότι αυτή η συνεργασία θα αποδώσει τα μέγιστα.

Η Howden Hellas ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Κυριάκο Αποστολίδη, που αποτελεί ένα από τα πλέον καταρτισμένα στελέχη στον χώρο των ασφαλίσεων, με πολυδιάστατη εμπειρία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης εντός και εκτός Ελλάδας.  

Ο Κυρ. Αποστολίδης, μέχρι πρόσφατα CEO MetLife Greece & Cyprus, αναλαμβάνει καθήκοντα ως Μember of the Managing EXCO, με κεντρικό άξονα την ανάπτυξη των εργασιών της Howden στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Έχει διατελέσει επικεφαλής EMEA ΜetLife για το Bancassurance, ενώ για πολλά χρόνια διατηρούσε θέσεις ευθύνης στην περιφέρεια Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης για την Alico AIG.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων ο κ. Αποστολίδης είπε: «Η Ηowden, το μέγεθος, η τεχνογνωσία της, αλλά κυρίως οι αρχές και οι άνθρωποί της, αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για αυτή τη συνεργασία και είμαι βέβαιος ότι θα αποδώσει τα μέγιστα, τόσο για τον οργανισμό, όσο και για τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται την ασφάλισή τους».

«Η ένταξη του Κυριάκου Αποστολίδη στο top management της Howden, του κορυφαίου μεσίτη επιχειρηματικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα, αποτελεί για εμάς μεγάλη χαρά και υπογραμμίζει τη δυναμική πορεία, αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες περαιτέρω διεύρυνσης των εργασιών μας στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που η Howden αποτελεί πόλο έλξης στελεχών αυτού του βεληνεκούς και είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία μας, όχι μόνον θα επιταχύνει την αναπτυξιακή μας πορεία, αλλά θα προσθέσει αξία στη σχέση μας με πελάτες και συνεργάτες», τόνισε ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Greece & Cyprus.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

asfaleies, asfalistiki agora, NN Group
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΝΝ Group: Έγκριση από Κομισιόν για την απόκτηση ΜetLife σε Ελλάδα - Πολωνία

Η ολοκλήρωση της απόκτησης των πολωνικών και των ελληνικών εταιριών της MetLife ενδέχεται να πραγματοποιηθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες καθώς οι διαδικασίες εποπτικών εγκρίσεων είναι διακριτές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Θα καλύψει τα νοσήλεια των ασφαλισμένων λόγω κορονοϊού η Metlife

Στην ανακοίνωση της η Metlife τονίζει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού εφαρμόζοντας την εξ αποστάσεως εργασία και συνεχίζει να εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους της τηλφωνικά και με τη χρήση ψηφιακών μέσων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενώνουν δυνάμεις Howden Ελλάς με την ΤCI Specialty για την Β. Ελλάδα

Στην πέμπτη κατά σειρά στρατηγική συμμαχία τα τελευταία δύο χρόνια προχώρησε η Howden, στοχεύοντας τόσο σε καθετοποιημένες ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές προτάσεις, υπηρεσίες και τη διαχείριση αποζημιώσεων.