ΓΔ: 1466.73 -0.91% Τζίρος: 74.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Θα καλύψει τα νοσήλεια των ασφαλισμένων λόγω κορονοϊού η Metlife

Στην ανακοίνωση της η Metlife τονίζει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού εφαρμόζοντας την εξ αποστάσεως εργασία και συνεχίζει να εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους της τηλφωνικά και με τη χρήση ψηφιακών μέσων.

Η MetLife συναισθανόμενη την πρωτόγνωρη κατάσταση που επικρατεί διαβεβαιώνει τους ασφαλισμένους πως καλύπτει τη νοσηλεία λόγω πανδημίας σε όλα τα συμβόλαια, ατομικά ή ομαδικά, ανάλογα πάντα με τους όρους κάθε συμβολαίου. Στην ανακοίνωση της εταιρείας που σημειώνει οτι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, ενώ ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, εφαρμόζει την εξ αποστάσεως εργασία για τους εργαζομένους της. Παράλληλα, συνεχίζει να εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους της τηλεφωνικά και με τη χρήση των ψηφιακών της μέσων.

Όπως αναφέρει η Metlife στην ανακοίνωση της:

Αναφορικά με τις ασφαλιστικές καλύψεις των ασφαλισμένων μας, η εταιρεία ενημερώνει ότι όλα τα συμβόλαια, ατομικά ή ομαδικά, καλύπτουν την πανδημία, ανάλογα πάντα με τους όρους κάθε συμβολαίου. Βασικές καλύψεις:

1. Βάσει των όρων του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους, παρέχεται κάλυψη εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης ή/ και επίδομα νοσοκομειακής περίθαλψης σε περίπτωση νοσηλείας σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο. Μέχρι αυτή τη στιγμή, βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ, νοσοκομεία αναφοράς για τους ασθενείς με κορονοϊό, αποτελούν μόνο συγκεκριμένα δημόσια νοσοκομεία. Στην περίπτωση που οι αρμόδιοι φορείς, δώσουν οδηγίες να χρησιμοποιηθούν και ιδιωτικά νοσοκομεία, τότε η εταιρεία μας καλύπτει το κόστος για τη νοσηλεία σε αυτά και θα αποζημιωθείτε από το ασφαλιστήριό σας, σύμφωνα με τους όρους.

2. Σε περίπτωση νοσηλείας καλύπτεται η εξέταση για τον έλεγχο του κορονοϊού, εφόσον κρίνεται ιατρικώς επιβεβλημένο.

3. Σε περίπτωση ενεργοποίησης της κάλυψης ασφάλειας ζωής, αποζημιώνονται οι δικαιούχοι, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου.

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις καλύψεις τους, καθώς και για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίσουν για την αντιμετώπιση του COVID-19. https://www.metlife.gr/customer-support/coronavirus-information/

Ο γενικός διευθυντής MetLife Eλλάδας και Κύπρου Κυριάκος Αποστολίδης, δήλωσε: «Ζούμε μία κατάσταση πρωτόγνωρη και απρόβλεπτη σε όλον τον κόσμο, μία παγκόσμια κρίση της δημόσιας υγείας. Η ανησυχία στην παρούσα κατάσταση είναι λογική, η κατάσταση στη χώρα μας είναι δύσκολη, αλλά μέχρι στιγμής ελεγχόμενη. Σε αυτήν τη συγκυρία πρέπει όλοι να φερθούμε με ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους ασφαλισμένους μας, οι οποίοι τώρα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ, ότι είμαστε δίπλα τους και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να περάσει όσο τον δυνατόν ανώδυνα αυτή η δοκιμασία. Προτεραιότητά και μόνη έννοια τους θα πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή να παραμείνουν υγιείς και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους. Αυτή είναι και η δική μας προτεραιότητα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τη συνεργασία της με τον Κ. Αποστολίδη ανακοίνωσε η Howden Hellas

Ο νέος επικεφαλής Ανάπτυξης Εργασιών Ελλάδας και Κύπρου στην HOWDEN HELLAS σημείωσε ότι η τεχνογνωσία και το μέγεθος της εταιρείας αποτελούν εχέγγυα ότι αυτή η συνεργασία θα αποδώσει τα μέγιστα.
asfaleies, asfalistiki agora, NN Group
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΝΝ Group: Έγκριση από Κομισιόν για την απόκτηση ΜetLife σε Ελλάδα - Πολωνία

Η ολοκλήρωση της απόκτησης των πολωνικών και των ελληνικών εταιριών της MetLife ενδέχεται να πραγματοποιηθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες καθώς οι διαδικασίες εποπτικών εγκρίσεων είναι διακριτές.