ΓΔ: 1023.44 -1.19% Τζίρος: 70.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή φωτο: Eurobank

Eurobank: Διπλάσια ευρώ επιστροφή στις καθημερινές αγορές των νοικοκυριών

Το πρόγραμμα επεκτείνεται μέχρι το τέλος Απριλίου 2023 για αγορές που πραγματοποιούν οι πελάτες της Τράπεζας μέσω πιστωτικών καρτών στο δίκτυο των 68 super markets που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης €πιστροφή σε όλη την Ελλάδα.

Η Eurobank, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη στήριξης των ελληνικών νοικοκυριών και ενίσχυσης της αγοραστικής τους δύναμης στη δύσκολη συγκυρία που διαμορφώνει ο παρατεταμένος, υψηλός πληθωρισμός, ενεργοποίησε ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2022 και μέχρι τις 12.03.2023 την παροχή «Διπλάσια ευρώ €πιστροφή Super Markets», καλύπτοντας την περίοδο των εορτών.

Όπως αποτυπώνεται από την κίνηση συναλλαγών, ήδη πάνω από 100.000 κάτοχοι πιστωτικών καρτών έχουν κάνει χρήση του προγράμματος της Τράπεζας.

Σήμερα, η Eurobank, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επεκτείνει τη διάρκεια της παροχής σε οκτώ (8) μήνες συνολικά και καλύπτει χρονικά όχι μόνο την τρέχουσα, αλλά και την επόμενη εορταστική περίοδο των πασχαλινών αγορών, συμβάλλοντας έμπρακτα στη θωράκιση της κατανάλωσης στο πιο ανελαστικό της σημείο: Στις αγορές σε super market, που αφορούν, πρωτίστως, σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Υπενθυμίζεται ότι το Πρόγραμμα €πιστροφή, επιβραβεύει τον κάτοχο κάρτας Eurobank, επιστρέφοντας ευρώ €πιστροφή, με άμεσο όφελος στην πληρωμή του λογαριασμού των αγορών του.

Επομένως, το πρόγραμμα επεκτείνεται μέχρι το τέλος Απριλίου 2023 για αγορές που πραγματοποιούν οι πελάτες της Τράπεζας μέσω πιστωτικών καρτών στο δίκτυο των 68 super markets που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης €πιστροφή σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα €πιστροφή, για κάθε αγορά που πραγματοποιούν με τις εν λόγω κάρτες μέχρι την 30η Απριλίου 2023 στο δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή super markets, θα επιβραβεύονται με διπλάσια ευρώ €πιστροφή (υπολογιζόμενα βάσει του ποσοστού επί τοις εκατό (%) με το οποίο κάθε ένα από τα συνεργαζόμενα super market συμμετέχει στο Πρόγραμμα €πιστροφή).

Η προσφορά ισχύει για αγορές σε 68 super market, συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα, με περισσότερα από 1.600 σημεία πώλησης σε 54 νομούς σε όλη την Ελλάδα.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους της ενέργειας, τα συνεργαζόμενα super markets και τις κάρτες που συμμετέχουν εδώ.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eurobank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Business Banking Τουρισμός από την Eurobank, για ενδυνάμωση των επιχειρήσεων

Το Πρόγραμμα που έχει υποστηρίξει έως σήμερα περισσότερες από 52.000 επιχειρήσεις, προσφέρει φέτος νέα προνόμια και ανταγωνιστικές, αναβαθμισμένες λύσεις τραπεζικών προϊόντων & υπηρεσιών.
Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος, Eurobank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Εξαγοράζει τις μετοχές της από το ΤΧΣ, υψηλή κερδοφορία το 2022

Με τα κεφάλαια που είχε προϋπολογίσει για διανομή μερίσματος, η Eurobank εξαγοράζει το 1,4% των μετοχών της και αποδεσμεύεται από το ΤΧΣ. Στα 1,2 δισ. τα κέρδη προ προβλέψεων, ήταν υψηλότερα από το αναμενόμενο.
Eurobank, Ioannou, Ioannu
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στ. Ιωάννου: Στόχος η ενδυνάμωση της Εurobank σε Ελλάδα, Κύπρο & Βουλγαρία

H Εurobank προχώρησε στη σύναψη δεσμευτικής συμφωνίας για την πώληση της θυγατρικής της στη Σερβία, Eurobank Direktna, όπου κατέχει το 70%, στην AIK Banka Beograd με αποτίμηση που ανέρχεται σε 280 εκατ. ευρώ για το 100% της Τράπεζας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία Eurobank - ΕΤαΕ για χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Το νέο πρόγραμμα που διαθέτει η τράπεζα από την 23η Ιανουαρίου 2023, απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για την κάλυψη των αναγκών τους σε Κεφάλαιο Κίνησης ή/και για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων