ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Εθνική Τράπεζα: Digital Onboarding για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει για πρώτη φορά τη δυνατότητα έναρξης τραπεζικής συνεργασίας σε ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, εξολοκλήρου online, χωρίς φυσική παρουσία του πελάτη.

Ανταποκρινόμενη στις νέες τάσεις αλλά και στις ανάγκες των πελατών της, η Εθνική Τράπεζα, φέρνει μια νέα εμπειρία παρέχοντας πλέον τη δυνατότητα σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία ή ιδιοκτήτη ατομικής επιχείρησης να γίνει πελάτης της, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία onboarding αποκλειστικά online, από τη smartphone συσκευή του, από όπου κι αν βρίσκεται.

Με τα smartphone να αποτελούν πλέον το βασικό εργαλείο με το οποίο καταναλωτές και επαγγελματίες πραγματοποιούν τις συναλλαγές και τις περισσότερες εργασίες τους, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει μια σειρά από ψηφιακές λύσεις που θα βοηθήσει την προσπάθεια των επιχειρήσεων να εξοικονομήσουν χρόνο, να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές ανάγκες τους και κυρίως να φέρουν την ευκολία στην καθημερινή ζωή

Ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων που είναι συχνά… on the go αναζητούν λύσεις που θα τους εξασφαλίσουν μία πιο άνετη και, γιατί όχι, ψηφιακή καθημερινότητα.

Κοντά στους επαγγελματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις σε κάθε digital βήμα

Η διαδικασία digital onboarding πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου μέσω smartphone, με απλά βήματα, και ολοκληρώνεται με επιβεβαίωση της ταυτότητας του χρήστη μέσω βιντεοκλήσης με live agent και με ψηφιακή υπογραφή των συμβατικών εγγράφων .

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την online υπηρεσία onboarding για την ατομική σας επιχείρηση;

 1. Εξασφαλίζει ευκολία, ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου
 2. Είναι μία πλήρης και ολοκληρωμένη! Ο πελάτης απολαμβάνει τα ίδια ακριβώς προνόμια και υπηρεσίες που θα του παρέχονταν αν μετέβαινε για να ανοίξει τον πρώτο του λογαριασμό σε ένα κατάστημα, αλλά από την άνεση του κινητού του. Παράλληλα, μέσω βιντεοκλήσης με live agent, διασφαλίζεται η διαδικασία ταυτοποίησης ώστε να μη χρειαστεί ο πελάτης να επισκεφθεί κάποιο κατάστημα για να προχωρήσει σε αυτό το βήμα.

Η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού είναι παρόμοια με εκείνη του digital onboarding των ιδιωτών πελατών, καθώς πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής NBG Mobile Banking. Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία κάθε ατομική επιχείρηση μπορεί να ανοίξει τον πρώτο λογαριασμό όψεως, Business Basic ή Business Prestige, να λάβει χρεωστική κάρτα Business Mastercard, αλλά και κωδικούς για είσοδο στις υπηρεσίες Internet και Mobile Banking.

Σημειώνεται ότι το πακέτο Business Basic περιλαμβάνει:

 • Δωρεάν πληρωμή 3 λογαριασμών κοινής ωφέλειας ανά μήνα μέσω NBG Internet ή Mobile Banking ή μέσω πάγιας εντολής
 • Μπλοκ επιταγών με 10 ΔΩΡΕΑΝ επιταγές ανά έτος
 • Debit Mastercard Business με έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα
 • Προβολή της δραστηριότητας του λογαριασμού όψεως σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδοποιήσεων
 • Εύκολες και γρήγορες πληρωμές μισθοδοσίας
 • Προβολή statements online

Ενώ το πακέτο Business Prestige παρέχει:

 • 50% έκπτωση στις εισερχόμενες μεταφορές εμβασμάτων εντός Ελλάδας για 100 μεταφορές
 • Δωρεάν τα πρώτα 100 εξερχόμενα εμβάσματα ανά ημερολογιακό έτος
 • Δωρεάν πραγματοποίηση πληρωμών μισθοδοσίας
 • Δωρεάν πληρωμή λογαριασμών μέσω NBG Internet ή Mobile Banking ή μέσω πάγιας εντολής
 • Προνομιακό επιτόκιο και απόδοση ακόμα και για το πρώτο ευρώ που καταθέτετε
 • Μπλοκ επιταγών με 100 δωρεάν επιταγές ανά έτος
 • Debit Mastercard Business χωρίς ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα
 • Προβολή της δραστηριότητας του λογαριασμού όψεως σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδοποιήσεων
 • Προβολή statements online

Πώς μπορείτε να κάνετε την εγγραφή της ατομικής σας επιχείρησης σε λίγα βήματα με την Εθνική Τράπεζα

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα smartphone, η εφαρμογή NBG Mobile Banking, και μία σύντομη διαδικασία που σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα για να την ολοκληρώσετε σύντομα από την υποβολή της αίτησης ανοίγματος πρώτου λογαριασμού μέχρι την υπογραφή της σύμβασης. Δείτε το video.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία συνεργασίας Εθνικής Τράπεζα με ACCA και Πανεπιστήμιο Πειραιά

Πρόκειται για ένα νέο Πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης διάρκειας 6 μηνών που απευθύνεται σε φοιτητές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.
businessdaily-Karamouzis-Ethniki-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καραμούζης: Πώς αλλάζει ο χάρτης των υποδομών την επόμενη δεκαετία

Ο Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας επισήμανε ότι οι επενδύσεις σε υποδομές είναι ζωτικής σημασίας για την ώθηση της μελλοντικής ανάπτυξης.
businessdaily-Chardouvelis-Gikas-ETE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χαρδούβελης: Πώς θα καλύψει η ΕΕ το οικονομικό χάσμα με τις ΗΠΑ

Ο κ. Χαρδούβελης τόνισε ότι η Ευρώπη υπερέχει των ΗΠΑ σε θέματα κοινωνικού κράτους, όπως αυτό φαίνεται στις κοινωνικές δαπάνες, την κατανομή εισοδήματος και το προσδόκιμο ζωής των πολιτών της.