Φώτο: Shutterstock

Αντεπίθεση των McDonald's με 11 νέα εστιατόρια στην Ελλάδα

Με επενδύσεις 21 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία, και την δημιουργία 11 νέων εστιατορίων που θα ανοίξουν 400 νέες θέσεις εργασίας, τα McDonald's στοχεύουν στην ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην Ελλάδα.

Την ανάπτυξη του δικτύου των εστιατορίων McDonald's στην Ελλάδα συνεχίζει η Premier Capital Hellas, με την παρουσία των νέων εστιατορίων να δείχνουν το στίγμα που πρόκειται να ακολουθήσει η εταιρεία στην χώρα μας καθώς προετοιμάζεται για επενδύσεις 21 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία.

Σύμφωνα με τον Βίκτωρα Τεντέσκο (Victor Tedesco), CEO της Premier Capital plc, Developmental Licencee της McDonald's για την Ελλάδα, μέσα στην επόμενη τριετία θα επενδυθούν περισσότερα από 21 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία 11 ακόμα εστιατορίων προσφέροντας 400 νέες θέσεις εργασίας. «Οι συνεχείς επενδύσεις μας σε δίκτυο και νέες θέσεις εργασίας είναι απόδειξη της δέσμευσής μας και της εμπιστοσύνης μας στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς» ανέφερε σχετικά.

Από το 2011 που η Premier Capital ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald's στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 19 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων και σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές και τεχνολογία σε ολόκληρο το δίκτυο.

Πρόσφατα άνοιξε ένα νέο εστιατόριο στο Μαρούσι, επί της λεωφόρου Κηφισίας 51. Πρόκειται για το 25ο εστιατόριο McDonald's που λειτουργεί η Premier Capital Hellas στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 1,72 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό απασχολούνται 50 εργαζόμενοι.

Το νέο McDonald's στην Κηφισίας ενσωματώνει το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών 'Experience of the Future', με καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές και υπηρεσίες. Το εστιατόριο διαθέτει Drive Thru για 24ωρη εξυπηρέτηση και χώρο στάθμευσης, ενώ παράλληλα λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), καθώς και τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Premier Capital Hellas που διαχειρίζεται τα εστιατόρια McDonald's στην Ελλάδα, «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίξαμε το 25ο εστιατόριό μας και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το δίκτυο της McDonald's στην Ελλάδα. Έχουμε την ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερους πελάτες και να τους προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία και αξία. Παράλληλα συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας με καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών στα McDonald's».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρωτοβουλία της Coca Cola 3E για στήριξη των μικρών επιχειρήσεων εστίασης

Η πρωτοβουλία της Coca Cola στην Ελλάδα στοχεύει να φέρει κοντά εταιρείες, φορείς και ιδρύματα ώστε οι μικρές επιχειρήσεις καφεστίασης και φιλοξενίας να προσαρμοστούν στη νέα κανονικότητα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άμεση επαναλειτουργία της εστίασης ζητάει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τονίζει ότι «η απαγόρευση είναι "δώρον- άδωρον” από τη στιγμή που ο κόσμος συνωστίζεται σε πλατείες, πεζοδρόμους και παραλίες».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε ισχύ έως το τέλος του έτους οι ρυθμίσεις για τα τραπεζοκαθίσματα

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι «πρόκειται για προσωρινό μέτρο, για ορισμένους μήνες, ίσως έως το τέλος του χρόνου, για να διευκολυνθούν οι επαγγελματίες της εστίασης, για να κρατηθούν οι θέσεις εργασίας».