Φώτο: portocarras.com

Δεκτή η έφεση 106 χρονομισθωτών κατά της Πόρτο Καρράς

Υπέρ της Πόρτο Καρράς για το ίδιο θέμα έχουν εκδοθεί τέσσερις άλλες εφετειακές αποφάσεις και μία σε βάρος της, με αντίδικους άλλους χρονομισθωτές.

H Τεχνική Ολυμπιακή ανακοινώνει ότι το Τριμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την έφεση 106 χρονομισθωτών κατά της Πόρτο Καρράς. Σημειώνεται ότι επί του αυτού θέματος έχουν ήδη εκδοθεί υπέρ της «Πόρτο Καρράς Α.Ε.» τέσσερις άλλες εφετειακές αποφάσεις και μία σε βάρος της, με αντίδικους άλλους χρονομισθωτές. Ενόψει των ανωτέρω, το ζήτημα θα κριθεί τελικά ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

H Εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.» (εφεξής Εταιρεία), σε συνέχεια της από 5/11/2019 ανακοίνωσης, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι με την υπ. αριθμ. 6325/2019 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών έγινε δεκτή έφεση 106 χρονομισθωτών κατά της εγγονής εταιρείας «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.», εξαφανίσθηκε η πρωτόδικη υπέρ της «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.» απόφαση και επιδικάσθηκε υπέρ των χρονομισθωτών ποσό συνολικά ανερχόμενο σε 1.583.161,31 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της αγωγής. Σημειώνεται ότι επί του αυτού θέματος έχουν ήδη εκδοθεί υπέρ της
«ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.» τέσσερις άλλες εφετειακές αποφάσεις και μία σε βάρος της, με αντίδικους άλλους χρονομισθωτές. Ενόψει των ανωτέρω, το ζήτημα θα κριθεί τελικά ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου. Επισημαίνεται ότι, με την υπ ‘ αριθμ. 164/2019 απόφαση του Α.Π. απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της υπ. αριθμ. 5468/2019 απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών. Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

porto_karras
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δεκτή η έφεση 233 χρονομισθωτών κατά της Πόρτο Καρράς

Η Τεχνική Ολυμπιακή ενημερώνει τους επενδυτές με ανακοίνωσή της ότι το ζήτημα θα κριθεί στο ανώτατο δικαστήριο, μετά την απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών να κάνει δεκτή την έφεση 233 χρονομισθωτών κατά της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ.
porto_karras
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το «κουβάρι» του Πόρτο Καρράς: Τι συζητούν Στέγγος - Σαββίδης

Η δύσκολη διαπραγμάτευση για να αλλάξει χέρια το εμβληματικό τουριστικό συγκρότημα. Η αποτίμηση των 394,5 εκατ. ευρώ, η υπεραξία της άδειας για 586 βίλες και η απαίτηση για νέες επενδύσεις από τον αγοραστή έως και 120 εκατ. ευρώ.