ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΣΙΔΜΑ

Τα δάνεια της ΣΙΔΜΑ ύψους 12 εκατ. ευρώ πέρασαν στην Attica Bank

Τα δάνεια ύψους 12 εκατ. ευρώ, τα οποία βρίσκονταν υπό τη διαχείριση της DoValue, μεταβιβάσθηκαν στην Attica Bank, στο πλαίσιο της στρατηγικής της DoValue για την επιστροφή των «πράσινων» δανείων στο τραπεζικό σύστημα.

Στην Attica Bank πέρασαν τα δάνεια ύψους 12 εκατ. ευρώ της εταιρείας ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της επιτυχούς αναδιάρθρωσης και αναχρηματοδότησης των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας, τα οποία βρίσκονταν υπό τη διαχείριση της DoValue στο πλαίσιο της στρατηγικής της DoValue για την επιστροφή των «πράσινων» δανείων στο τραπεζικό σύστημα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΙΔΜΑ:

Η ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική Α.Ε. ανακοίνωσε στο επενδυτικό κοινό ότι σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της επιτυχούς αναδιάρθρωσης και αναχρηματοδότησης των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρείας το Φεβρουάριο του 2021, κατά την 29η Σεπτεμβρίου 2023 δάνεια ύψους 12 εκατ. ευρώ της Εταιρείας, τα οποία βρίσκονταν υπό τη διαχείριση της DoValue, μεταβιβάσθηκαν στην Attica Bank, στο πλαίσιο της στρατηγικής της DoValue για την επιστροφή των «πράσινων» δανείων στο τραπεζικό σύστημα.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την προσήλωση της Εταιρείας στην εξυγίανση των οικονομικών της μεγεθών, όπως εκάστοτε αποτυπώνεται και στους χρηματοοικονομικούς δείκτες κεφαλαιακής διάρθρωσης και δυνατότητας εξυπηρέτησης του δανεισμού της Εταιρείας που περιλαμβάνονται στις περιοδικές οικονομικές εκθέσεις που τίθενται στη διάθεση του επενδυτικού κοινού κατά το νόμο, αναφέρει η σχετική χρηματιστηριακή ανακοίνωση. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Νέος Chief Corporate Banking Officer ο Κων. Χριστοδούλου

O κ. Χριστοδούλου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην αναδιοργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων, έχοντας διατελέσει σε θέσεις αυξημένης ευθύνης στον εγχώριο χρηματοπιστωτικό κλάδο και σε πολυεθνικές εταιρείες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Nέα σειρά χρηματοδοτικών προϊόντων για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Η σειρά «Attica Hospitality» προσφέρει ειδικά χρηματοδοτικά προϊόντα, βραχυπρόθεσμων και μεσομακροπρόθεσμων πιστοδοτήσεων, σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε μικρομεσαίας ξενοδοχειακής επιχείρησης.