Φώτο: Shutterstock

Στην Folli Follie πέρασαν τα σήματα της Links of London

Η αξία των σημάτων συμψηφίστηκε με χρέη της Links of London προς την Folli Follie και θα επιτρέψει στην FF Group να αποκαταστήσει τις δραστηριότητες της Links of London χωρίς προηγούμενες υποχρεώσεις.

Στα χέρια της Folli Follie περνάει το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Links (London) Limited. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η αγορά αυτή υλοποιήθηκε ουσιαστικά με τη διαγραφή μέρους του ενδοεταιρικού χρέους της Links of London προς την FF GROUP και θα επιτρέψει στην FF GROUP να αποκαταστήσει τις δραστηριότητες της Links of London χωρίς προηγούμενες υποχρεώσεις.

Η Links of London αποτελεί σημαντικό μέρος της μελλοντικής επιχειρηματικής στρατηγικής της FF GROUP ως μέρος του συνολικού σχεδίου αναδιάρθρωσής της. Σημειώνεται ότι η FF GROUP κατοχυρώνει την συνέχιση εμπορίας του εν λόγω brand στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Η FF GROUP στοχεύει στην εξυγίανση και εκ νέου ανάπτυξη του βραβευμένου βρετανικού brand κοσμημάτων Links of London, στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου εξυγίανσης του Ομίλου.

Τι αναφέρει η Folli Follie στην ανακοίνωση της:

Η εταιρεία ανακοινώνει ότι απέκτησε, δυνάμει της από 10 Ιανουαρίου 2020 Σύμβασης με τον Administrator της θυγατρικής “Links (London) Limited”, το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Links (London) Limited, που περιελάμβανε ουσιαστικά το σύνολο των σημάτων και των λοιπών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σχετικά με τη "Links of London ", υπό όρο αποκλειστικής άδειας υπέρ των διαχειριστών της Links (London) Limited μέχρι τον Μάρτιο του 2020.

Η αγορά αυτή υλοποιήθηκε ουσιαστικά με τη διαγραφή μέρους του ενδοεταιρικού χρέους της Links of London προς την Εταιρεία. Η αγορά που περιγράφεται παραπάνω θα επιτρέψει στην Εταιρεία να αποκαταστήσει τις δραστηριότητες της Links of London χωρίς προηγούμενες υποχρεώσεις.

Η Links of London αποτελεί σημαντικό μέρος της μελλοντικής επιχειρηματικής στρατηγικής της Εταιρείας ως μέρος του συνολικού σχεδίου αναδιάρθρωσης της Εταιρείας. Ακολούθως των ανωτέρω, η Εταιρεία κατοχυρώνει την συνέχιση εμπορίας του εν λόγω brand στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Η Εταιρεία στοχεύει στην εξυγίανση και εκ νέου ανάπτυξη του βραβευμένου βρετανικού brand κοσμημάτων Links of London, στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου εξυγίανσης του Ομίλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε ο ισολογισμός 2018 της Folli χωρίς απαλλαγή ευθυνών της διοίκησης

Η PwC ανέλαβε τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για το 2019. Η διοίκηση της Folli-Follie δεν απαλλάχθηκε των ευθυνών της εξαιτίας των γεγονότων που αναφέρονται στις οικονομικές καταστάσεις του 2018.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη φυλακή Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli Follie

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Καίτη Κουτσολιούτσου. Και οι τρεις βρέθηκαν αντιμέτωποι, ενώπιον της 35ης ανακρίτριας, για 11 ώρες, με σωρεία κακουργηματικών αδικημάτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Folli- Follie: Σήμερα η απολογία της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Σύμφωνα με τη δικογραφία που χειρίζεται η 35η Ανακρίτρια, οι κατηγορίες αφορούν το διάστημα από το 2000 έως το α' τρίμηνο του 2018. Κατά του Ομίλου εκκρεμούν και άλλες δικογραφίες ενώ ερευνάται ο ρόλος φυσικών και νομικών προσώπων εκτός της εταιρίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Folli- Follie: Την Τρίτη η απολογία της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Ο ιδρυτής του ομίλου Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο γιος του Τζώρτζης και η σύζυγός του Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας, για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Folli Follie: Στις 10 Σεπτεμβρίου η Γενική Συνέλευση της

Η Γενική Συνέλευση αποτελεί συνέχεια της από 31 Οκτωβρίου 2019 (εξ αναβολής) Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, κατά την οποία η μέτοχοι της εταιρείας αποφάσισαν την αναβολή της συνέλευσης στις 31 Ιανουαρίου 2020.