Επτά βραβεία απέσπασε η ΤΕΡΝΑ Α.Ε. στα «Concrete Awards 2019»  

Σημαντικές διακρίσεις για την ΤΕΡΝΑ, η οποία απέσπασε 7 βραβεία στα «Concrete Awards», που έχουν ως στόχο την ανάδειξη της αριστείας στον κατασκευαστικό κλάδο.

Συνολικά επτά βραβεία απέσπασε η εταιρεία ΤΕΡΝΑ, 100% θυγατρική του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στο πλαίσιο της πρώτης διοργάνωσης «Concrete Awards», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας στον κατασκευαστικό κλάδο.

Συγκεκριμένα, η ΤΕΡΝΑ έλαβε τις ακόλουθες διακρίσεις:

1. Ως μέλος της κοινοπραξίας ΤΕΡΝΑ - Salini Impregilo, τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο «Platinum» για το έργο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» (ΚΠΙΣΝ), συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές.

2. Για το ίδιο έργο απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Hospitality and Cultural Projects - Cultural Sites».

3. Επίσης, για το έργο «ΚΠΙΣΝ» έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Innovation in concrete composition, structure, form or technology».

4. Για τον Πύργο Ψύξης της Μονάδας V του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Transportation and Ground Engineering Projects, Power Supply and Distribution Network».

5. Η Γέφυρα Τσακώνας τιμήθηκε, επίσης, με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Transportation and Ground Engineering Projects, Roads, Bridges and Tunnels».

6. Το έργο «Golf Clubhouse Navarino Bay» στην Π.Ο.Τ.Α. Πύλου (Costa Navarino) έλαβε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Hospitality and Cultural Projects - Recreation Centers».

7. Τέλος, στην κατηγορία «Transportation and Ground Engineering Projects - Coastal and Marine Structures», η εταιρεία τιμήθηκε με το χάλκινο βραβείο για το έργο της Μαρίνας της Αγίας Νάπας στην Κύπρο.

«Τα έργα που βραβεύτηκαν ξεχώρισαν για το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας τους, την καινοτομία και τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει την ΤΕΡΝΑ Α.Ε. εδώ και μισό αιώνα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βάζει μπροστά η ΤΕΡΝΑ τα έργα στο αεροδρόμιο Βελιγραδίου

Μια πενταετία μεγάλων έργων σε αεροδρόμια αρχίζει για την ΤΕΡΝΑ, που έχει αναλάβει την αναβάθμιση του αεροδρομίου στο Βελιγράδι, αλλά και την κατασκευή του αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ομόφωνη επιλογή Mohegan - ΓΕΚ Τέρνα για το καζίνο στο Ελληνικό

Η Επιτροπή Παιγνίων «άναψε πράσινο» για τη συνέχιση του διαγωνισμού με έναν μόνο υποψήφιο, την κοινοπραξία της Mohegan με την ΓΕΚ Τέρνα. Ελλείψεις στον φάκελο της Hard Rock οδήγησαν στον αποκλεισμό της.