ΓΔ: 1431.18 0.50% Τζίρος: 15.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:26:30 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
DEI-Energeia
Φωτο: ΔΕΗ

ΔΕΗ: Από 1η Νοεμβρίου το χειμερινό νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο

Όλα τα οικιακά προγράμματα της ΔΕΗ εξακολουθούν να δίνουν αξία στους κατόχους νυχτερινών μετρητών οι οποίοι απολαμβάνουν χαμηλότερες τιμές τις ώρες του μειωμένου τιμολογίου.

Από την 1η Νοεμβρίου 2023 θα αρχίσει να ισχύει το χειμερινό μειωμένο τιμολόγιο με τμηματικό ωράριο 2023 όπως ενημέρωσε η ΔΕΗ τους πελάτες της με εγκατεστημένο νυχτερινό μετρητή. Το μειωμένο ωράριο θα ισχύει έως και την 30η Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα, το ωράριο του μειωμένου τιμολογίου χειμερινής περιόδου είναι:

  • 15:00-17:00 και 02:00-08:00 για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων νησιών,
  • 15:30-17:30 και 02:00-08:00 για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών.

Όσοι επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση, μπορούν να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες στο 800-900-1000 (Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών ΔΕΗ – καθημερινά από τις 07:00 έως τις 23:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00), στο δίκτυο καταστημάτων ΔΕΗ, στο www.dei.gr και στο site του ΔΕΔΔΗΕ, www.deddie.gr. 

Επιπλέον εξοικονόμηση και επιβράβευση μείωσης κατανάλωσης από τη ΔΕΗ

Όλα τα οικιακά προγράμματα της ΔΕΗ εξακολουθούν να δίνουν αξία στους κατόχους νυχτερινών μετρητών οι οποίοι απολαμβάνουν χαμηλότερες τιμές τις ώρες του μειωμένου τιμολογίου. Επιπλέον του μειωμένου «νυχτερινού» τιμολογίου, η ΔΕΗ, στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας, έχει δημιουργήσει νέα προγράμματα για επιπλέον εξοικονόμηση και επιβράβευση. 

Για παράδειγμα, το νέο οικιακό κυμαινόμενο πρόγραμμα ΔΕΗ myΗome 4Αll, για νέους και υφιστάμενους πελάτες, - εκτός από το όφελος της νυχτερινής χρέωσης- επιβραβεύει με χαμηλότερες τιμές την επίτευξη εξοικονόμησης ενέργειας 15% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και δίνει την δυνατότητα μείωσης του ενεργειακού αποτυπώματος. Περισσότερες πληροφορίες στο ΔΕΗ MyHome 4All. 

Παράλληλα, η ΔΕΗ, έχει δημιουργήσει νέα προϊόντα και λύσεις που εξασφαλίζουν επιπλέον εξοικονόμηση και επιβράβευση για τους πελάτες της. Λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας προσφέρονται για παράδειγμα με τα φωτοβολταϊκά συστήματα στο σπίτι ΔΕΗ myEnergy SolarNet. Με την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος η ενέργεια που παράγεται συμψηφίζεται με την κατανάλωση του σπιτιού, μειώνοντας σημαντικά το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. 

Επίσης, με την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας, οι οποίες επιτυγχάνουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80% και αύξηση της ενεργειακής απόδοσης της κατοικίας, η ΔΕΗ προσφέρει έως 500€ επιβράβευση στον λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας. Περισσότερες πληροφορίες στο ΔΕΗ myEnergyHeatPump. 

Τέλος, οι πελάτες που θέλουν  εξατομικευμένες προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας μπορούν να συμβουλευτούν τον ΔΕΗ myEnergy Coach, τον εξειδικευμένο σύμβουλο με λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και κόστους που είναι διαθέσιμος πάντα και από παντού στο myΔΕΗ ή να συναντήσουν έναν εξειδικευμένο σύμβουλο ενέργειας σε ένα κατάστημα ΔΕΗ. Αν θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία e-SelfMetering, με την οποία καταχωρούν οι ίδιοι  την πραγματική τους κατανάλωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-DEI-Retele Electrice Muntenia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Εκσυγχρόνισε το μεγαλύτερο κεντρικό υποσταθμό της Ρουμανίας

Ο σταθμός διανέμει ηλεκτρική ενέργεια σε περίπου 70.000 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών γραφείων της ρουμανικής κυβέρνησης και αρκετών νοσοκομείων. Η επένδυση ήταν ύψους περίπου 14 εκατ.
businessdaily-DEI-DEH
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ή συμφωνία για εξαγορά της Nova

Η ΔΕΗ συνεχίζει την υλοποίηση του πλάνου της για την ανάπτυξη ενός εθνικού δικτύου οπτικών ινών, μέσω της υφιστάμενης υποδομής του Δικτύου Διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, τονίζει η εταιρεία.